7 Tandha Sampeyan Ora Perlu Server Iklan

Umume panyedhiya teknologi iklan bakal nyoba nggawe sampeyan yakin yen sampeyan butuh server iklan, luwih-luwih yen sampeyan jaringan iklan kanthi volume dhuwur amarga iku sing pengin didol. Iki minangka piranti lunak sing kuat lan bisa ngoptimalake pangukuran kanggo jaringan iklan tartamtu lan pemain teknologi liyane, nanging server iklan dudu solusi sing pas kanggo kabeh wong ing saben kahanan. Ing 10+ taun kerja ing industri, kita