Rencana 5 Langkah Kanggo Ngoptimalake Checkout Kanggo Pembeli.

Miturut Statista, ing 2016, 177.4 yuta wong nggunakake piranti seluler kanggo toko, riset lan browsing produk. Angka iki diprediksi bakal tekan meh 200 yuta ing taun 2018. Lan laporan anyar sing ditindakake dening Addressy nyebutake manawa ditinggalake kranjang wis tekan tingkat rata-rata 66% ing AS. Pengecer online sing ora nawakake pengalaman seluler sing apik mesthine bakal ilang bisnis. Penting banget supaya para pembeli tetep terlibat sajrone proses checkout. Ing ngisor iki