Baking ing "Intelijen" Kanggo Kampanye Drive-to-Web

Kampanye "drive to web" modern luwih saka mung nyurung konsumen menyang kaca landas sing gegandhengan. Nggunakake teknologi lan piranti lunak pemasaran sing terus berkembang, lan ngerti cara nggawe kampanye dinamis lan pribadi sing ngasilake asil web. A Shift in Fokus Keuntungan sing dianakake agensi canggih kayata Hawthorne yaiku kemampuan kanggo ndeleng ora mung ing analytics, nanging uga kanggo nimbang pengalaman lan keterlibatan pangguna umum. Iki yaiku