7 Strategi Kupon Sampeyan Bisa Nggabungake Kanggo Pandemi Kanggo Nggawe Konversi Liyane Online

Masalah modern mbutuhake solusi modern. Sanajan sentimen iki bener, kadang, strategi pemasaran lawas sing apik minangka senjata paling efektif ing gudang senjata digital. Lan apa ana sing luwih lawas lan ora bisa dibuktekake tinimbang diskon? Dagang kasebut ngalami kejutan anyar sing nyebabake pandemi COVID-19. Kanggo pertama kaline ing sejarah, kita amati babagan cara toko ritel ngatasi kahanan pasar sing tantangan. Akeh lockdowns sing meksa pelanggan blanja kanthi online. Nomer kasebut