5 Dashboard Google Analytics sing Ora Bakal Nggawe Wedi Sampeyan

Google Analytics bisa medeni akeh para pemasar. Saiki kita kabeh wis ngerti pentinge keputusan sing didhasarake data kanggo departemen pemasaran, nanging akeh wong sing durung ngerti arep miwiti ngendi. Google Analytics minangka alat tenaga listrik kanggo para pemasar sing analitis, nanging bisa luwih gampang dibandhingake tinimbang sing kita sadhar. Nalika miwiti ing Google Analytics, sing pisanan sampeyan kudu nggawe analytics sampeyan dadi bagean ukuran cokotan. Gawe