Kepiye Simbiosis Pemasaran Tradhisional lan Digital Ngowahi Cara Nuku

Industri pemasaran gegandhengan banget karo prilaku, rutinitas, lan interaksi manungsa sing nyebabake transformasi digital sing ditindakake sajrone rong puluh lima taun kepungkur. Supaya kita tetep melu, organisasi nanggapi pangowahan iki kanthi nggawe strategi komunikasi media digital lan sosial dadi komponen penting saka rencana pemasaran bisnis, nanging kayane saluran tradisional ora ditinggalake. Media pemasaran tradisional kayata papan reklame, koran, majalah, tv, radio, utawa flyer kajawi pemasaran digital lan sosial