7 Kesalahan sing Sampeyan Nggawe Kinerja Pemasaran

Anggaran CMO saya mudhun, amarga para pemasar berjuang kanthi mateng fiskal, miturut Gartner. Kanthi tliti babagan investasi sing luwih gedhe saka sadurunge, CMO kudu ngerti apa sing bakal digunakake, apa sing ora, lan ing endi mbuwang dolar sabanjure kanggo terus ngoptimalake pengaruhe ing bisnis kasebut. Ketik Manajemen Kinerja Pemasaran (MPM). Apa Manajemen Kinerja Pemasaran? MPM minangka kombinasi proses, teknologi, lan tumindak sing digunakake dening organisasi pemasaran kanggo ngrencanakake kegiatan pemasaran,