Ngurangi Kranjang sing Ditinggalake Musim Musim Liburan Iki: 8 Tips Kanggo Pangaruh Sales

Bubar aku nonton video manajer Target sing ngadeg ing ndhuwur checkout, ngaturake pidato sing rame marang stafe sadurunge mbukak lawang para pembeli Black Friday, nglumpukake pasukane kaya-kaya nyiapake perang. Ing 2016, kekarepan sing ana ing Jumat Ireng luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sanajan para pembeli mbuwang rata-rata $ 10 luwih murah tinimbang taun kepungkur, isih ana telung yuta pembeli Black Friday liyane ing 2016 tinimbang ing