Analytics & Tes

Analisis, ngawasi, tandha lan menehi skor, tes a/b, produk tes multivariasi, solusi, alat, layanan, strategi, lan praktik paling apik kanggo bisnis saka penulis Martech Zone.

  • Cara Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Carane Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Minggu iki aku maca kiriman saka agensi pemasaran digital babagan kenapa sampeyan kudu nyewa. Alasan pisanan lan paling penting yaiku keahlian marketing digital. Aku ora yakin manawa aku setuju banget - mayoritas perusahaan sing kerja bareng karo departemen pemasaran duwe keahlian sing luar biasa lan asring sinau saka…

  • Maropost Marketing Cloud - Perjalanan multi-saluran kanggo email, sms, web, lan media sosial

    Maropost Marketing Cloud: Multi-Channel Automation Kanggo Email, SMS, Web, lan Media Sosial

    Tantangan kanggo para pemasar saiki yaiku ngerteni manawa prospek kabeh ana ing macem-macem titik ing perjalanan pelanggan. Ing dina sing padha, sampeyan bisa uga duwe pengunjung menyang situs web sing ora ngerti merek sampeyan, prospek sing nliti produk lan layanan sampeyan kanggo ngatasi tantangan utawa pelanggan sing wis ana sing weruh yen ana…

  • Audit SEO - Sitechecker

    Sitechecker: Platform SEO Kanthi Dhaptar Priksa Pribadi babagan Cara Ngoptimalake Situs Web

    Salah sawijining bidang keahlian sing dakkarepake yaiku kemampuanku kanggo nulungi klien kanggo ngembangake bisnis liwat lalu lintas mesin telusur organik. Aku dadi panyengkuyung SEO amarga sawetara alasan: Maksud – pengunjung mesin telusur ngetik tembung kunci, frase, utawa pitakonan ing pitakon telusuran amarga lagi aktif nggoleki solusi kanggo masalah kasebut. Iki beda adoh…

  • Platform Manajemen Proyek Pemasaran - Kolaborasi Clickup, PM

    ClickUp: Manajemen Proyek Pemasaran Sing Terintegrasi Kanthi Tumpukan Martech Sampeyan

    Salah sawijining perkara unik babagan perusahaan transformasi digital yaiku kita dadi vendor agnostik babagan alat lan implementasine sing ditindakake kanggo klien. Salah sawijining wilayah sing migunani yaiku manajemen proyek. Yen klien nggunakake platform tartamtu, kita bakal ndhaptar minangka pangguna utawa bakal menehi akses lan kita bakal kerja kanggo njamin proyek kasebut…

  • apa netnografi

    Apa Netnography? Kepiye Cara Digunakake Ing Penjualan lan Pemasaran?

    Sampeyan kabeh wis krungu pikirane babagan personas panuku, lan tinta virtual meh ora garing ing postingan blog kasebut, lan aku wis nemokake cara sing anyar lan luwih apik kanggo nggawe personas panuku. Netnography wis muncul minangka cara sing luwih cepet, luwih efisien, lan luwih akurat kanggo nggawe personas panuku. Salah sawijining cara yaiku perusahaan riset online nggunakake basis lokasi…

  • Mediafly Revenue360 Sales Enablement

    Mediafly Revenue360: Evolusi Teknologi Pengaktifan Penjualan

    Sadurunge 2020, prilaku para panuku B2B wis mulai ganti kanggo milih saluran digital lan layanan mandiri. Kanthi luwih akeh panuku sing kuwat ing jagad adol digital, ora bakal bali maneh. 71% panuku gelem nglampahi luwih saka $50,000 kanggo transaksi siji nggunakake model remot utawa layanan mandiri, contone. McKinsey Supaya tetep kompetitif lan relevan, tim revenue mbutuhake macem-macem…

  • Konteks lan Personalisasi ing Perjalanan Pelanggan

    Kunci kanggo Ngerti lan Nggawe Pribadi Perjalanan Konsumen yaiku Konteks

    Saben pemasar ngerti manawa pangerten kabutuhan konsumen penting kanggo sukses bisnis. Pamirsa saiki luwih ngerti babagan toko, sebagian amarga akeh pilihan sing kasedhiya, nanging uga amarga pengin rumangsa merek cocog karo nilai pribadine. Luwih saka 30% konsumen bakal mandheg nindakake bisnis karo merek sing disenengi sawise mung siji pengalaman ala.…