Cara Nggawe Budaya sing Didhukung Data kanggo Nambah Dhasar Perusahaan

Ing taun kepungkur ana implikasi ing industri, lan sampeyan kemungkinan bakal ngalami owah-owahan kompetitif. Kanthi CMO lan departemen pemasaran mbalekake saka taun mbuwang skala, ing endi sampeyan investasi dolar pemasaran taun iki bisa nduwe posisi maneh ing pasar. Saiki wayahe nandur modal ing solusi teknologi adhedhasar data sing bener kanggo mbukak kunci wawasan pemasaran sing luwih apik. Dudu ruang tamu sing beda-beda kanthi perabotan sing beda-beda kanthi warna sing wis dipilih sing bentrok (solusi ing rak)

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi

10 Alat ngawasi Merek sing Sampeyan Bisa Miwiti Gratis

Pemasaran minangka area ilmu sing akeh banget lan kadhang kala bisa uga akeh banget. Rasane kaya sampeyan kudu nggawe sawetara perkara sing ora konyol sekaligus: pikirake liwat strategi pemasaran, rencanakake konten, waspada SEO lan pemasaran media sosial lan liya-liyane. Untunge, mesthi ana martech kanggo mbantu kita. Piranti pemasaran bisa ngilangi pundhak lan ngotomatisasi bagean sing angel utawa kurang nyenengake

Apa Alamat IP Kula? Lan Cara Ngecualekake saka Google Analytics

Kadhangkala sampeyan butuh alamat IP sampeyan. Sawetara conto nggawe dhaptar putih sawetara setelan keamanan utawa nyaring lalu lintas ing Google Analytics. Elinga yen alamat IP sing dideleng server web dudu alamat IP jaringan internal, alamat IP saka jaringan sing sampeyan lakoni. Asile, ngganti jaringan nirkabel bakal ngasilake alamat IP anyar. Akeh panyedhiya layanan Internet ora milih bisnis statis utawa statis

Google Analytics UTM Kampanye URL

Gunakake alat iki kanggo nggawe URL Kampanye Google Analytics. Formulir validasi URL sampeyan, kalebu logika manawa wis duwe querystring ing njero, lan nambah kabeh variabel UTM sing cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, lan utm_term opsional lan utm_content. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Cara Ngumpulake lan Lacak Data Kampanye ing Google Analytics Mangkene video lengkap babagan perencanaan

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Agorapulse: Inbox sing Sederhana, Unified Kanggo Manajemen Media Sosial

Swara dasawarsa kepungkur, ing World Marketing Media Sosial, aku ketemu karo Emeric Ernoult sing apik banget lan apik banget - pangadeg lan CEO Agorapulse. Pasar alat manajemen Media Sosial rame. Diwenehake. Nanging Agorapulse nganggep media sosial amarga perusahaan kudu… proses. Luwih angel milih alat sing cocog (utawa alat) kanggo kabutuhan. Kanggo sapa (kaya aku) nyoba ngatur macem-macem akun sing rusak lan

Hubungan Antarane Personas, Plancongan, lan Corong Penjualan

Tim pemasaran inbound kinerja dhuwur nggunakake personas panuku, ngerti lelungan tuku, lan ngawasi corong penjualan. Aku ngewangi nyiapake piwulang latihan babagan kampanye pemasaran digital lan personas panuku karo perusahaan internasional saiki lan ana wong sing njaluk klarifikasi babagan telu, mula aku pikir kudu dibahas. Targeting Who: Pembeli Personas Aku bubar nulis babagan personas panuku lan sepira kritise tumrap upaya pemasaran digital sampeyan. Dheweke mbantu segmen lan target target sampeyan