Nguji Fitur Notifikasi Cuaca Anyar ing LinkedIn

LinkedIn katon nyoba tes kabar cuaca ing area bar header. Wiwit wingi, liwat lambang informasi cuaca nuduhake manawa layanan kasebut "Daya dening sun365", produsen ekstensi Google Chrome lan situs web dashboard cuaca sun365.me. Lan, ya, jarene "kekuwatan," dudu "tenaga." Iki katon minangka uji coba sing winates banget, utawa peluncuran sing alon banget, amarga aku ora bisa nemokake malah ana wong liya sing

Google Places & Kaca Google Plus Kanggo Bisnis (kanggo Saiki)

Iki ora bakal dadi postingan liya sing nyengkuyung sampeyan supaya langsung nyiyapake Google Plus Page kanggo bisnis, uga ora bakal menehi instruksi cara nggawe. Mesthine, iku sing dakkarepake nalika mbebasake Google+, lan sanajan wis siyap kanggo webinar kanggo ngrampungake, aku kudu menehi alternatif kanthi realistis… saiki. Napa ora mung nyilem? Nalika kita kudu ngidini