Manungsa vs. Chatbots: Sapa sing Bakal Ngurus Pelanggan?

Bali ing 2016 nalika chatbot dadi populer, kabeh ujar manawa bakal ngganti agen manungsa ing departemen perawatan pelanggan. Sawise nglumpukake pengalaman 2.5 taun babagan chatbot Messenger, kasunyatane saiki wis beda banget. Pitakonane dudu babagan chatbot sing ngganti manungsa, nanging kepiye cara chatbots bisa kerja bareng karo manungsa kanthi tangan. Chatbot tech minangka janji gedhe ing wiwitan. Ngaku kanggo njawab pitakon pelanggan kanthi cara obrolan, lan nyedhiyakake manungsa