Kanggo Tweet utawa Ora kanggo Tweet

Pandhuan pamula kanggo mutusake apa Twitter cocog kanggo strategi digital Sampeyan ora 'entuk' pangguna! Enggo bareng mudhun! Ruwet! Wis sekarat! Pemasar - lan pangguna - wis akeh keluhan babagan Twitter bubar. Nanging, kanthi luwih saka 330 yuta pangguna aktif ing saindenging jagad, platform media sosial kayane apik banget. Panggunaan wis cepet nganti telung kuartal berturut-turut, lan ora ana pesaing langsung sing eksplisit, Twitter bakal ana