Entuk offline, instal maneh, paling ora sawetara

Aku pisanan online lan entuk alamat email pertama ing wiwitan 1995. Ing pungkasan '95 aku ngluncurake bisnis desain Web. Duwe perusahaan dhewe tegese online lan kasedhiya kanggo para pelanggan sawayah-wayah. Aku mesthi dipasang. Malah nalika plancongan nggawa laptop NEC sing saiki dadi vintaj. Suwe-suwe aku melu macem-macem startup. Malah nalika liburan aku ngarepake aku paling ora mbayar

Aja dadi korban Malware Periklanan

E-mail mlebu. Sampeyan seneng banget. Kesepakatan CPM sing dhuwur banget saka pengiklan jeneng merek utama. Sampeyan ora ngerti alamat email saka pangirim. Sampeyan mikir dhewe: “Hmmn..exampleinteractive.com. Kudu dadi toko interaktif cilik sing digunakake merek utama ”. Sampeyan ngirim maneh email sing njaluk IO (Pesenan Pesenan) lan miwiti mriksa inventaris iklan sing kasedhiya. Sampeyan bolak-balik karo dheweke, dheweke kepengin banget