Kepiye Pariwara Kontekstual Bisa Mbantu Kita Nggawe Masa Depan Tanpa Koki?

Google bubar ngumumake manawa nundha rencana kanggo ngilangi cookie pihak katelu ing browser Chrome nganti 2023, setaun mengko tinimbang sing direncanakake sadurunge. Nanging, nalika pengumuman kasebut rumangsa minangka langkah mundur kanggo ngatasi privasi konsumen, industri sing luwih akeh terus maju kanthi rencana ora nggunakake cookie pihak katelu. Apple ngluncurake pangowahan menyang IDFA (ID kanggo Pengiklan) minangka bagean saka update iOS 14.5, sing