Nggawe Hubungan Pelanggan Berkelanjutan karo Konten Kualitas

Panaliten anyar nemokake yen 66 persen prilaku belanja online kalebu komponen emosional. Pelanggan nggoleki sambungan emosi jangka panjang lan emosional sing ngluwihi tombol tuku lan iklan sing ditarget. Dheweke pengin rumangsa seneng, santai utawa bungah nalika blanja online karo pengecer. Perusahaan kudu mekar kanggo nggawe hubungan emosional kasebut karo pelanggan lan nggawe kasetyan jangka panjang sing duweni pengaruh ngluwihi tuku siji. Tuku tombol lan pariwara sing disaranake ing media sosial