8 Langkah Kanggo Nggawe Kaca Landing sing Efektif

Kaca kebangkrutan minangka salah sawijining dhasar dhasar sing bakal mbantu pelanggan navigasi liwat lelungan sing tuku. Nanging apa sejatine? Lan sing luwih penting, kepiye cara nggawe bisnis kanthi khusus? Kanggo ringkes, kaca landas sing efektif dirancang kanggo nggawe calon pelanggan tumindak. Iki bisa uga kanggo ndhaptar dhaptar email, ndhaptar acara sing bakal teka, utawa tuku produk utawa layanan. Nalika target awal bisa beda,