Penerbit Ngidini Adtech Mateni Keuntungane

Web minangka media paling dinamis lan inventaris sing ana sadurunge. Dadi nalika nerangake pariwara digital, kreatifitas kudu ora ana watese. Secara teori, penerbit kudu mbedakake kit media kanthi radikal saka penerbit liyane supaya bisa entuk penjualan langsung lan menehi pengaruh lan kinerja sing ora ana tandhingane karo mitra. Nanging ora - amarga wis fokus karo apa sing diarani iklan iklan sing kudu ditindakake para penerbit, lan dudu perkara sing ditindakake