Nggunakake Media Sosial kanggo Nggawe Acara Sabanjure

Nalika nerangake media sosial lan pemasaran acara, wulangan kasebut yaiku: wiwiti nggunakake SAIKI - nanging priksa manawa sampeyan ngrungokake sadurunge kabisat. Pangguna media sosial ngatasi pangguna email kanthi global telung taun kepungkur lan jaringan sosial mung diprakirake terus berkembang. Pikirake media sosial minangka saluran komunikasi sing ngluwihi alat promosi utawa pengganti pariwara. Platform komunikasi siji-kanggo-akeh kurang efektif. Dadi prelu sukses ing jagad digital saiki