Cara Nggawe Corong Sales Online 5 Langkah sing Sederhana

Sajrone sawetara wulan kepungkur, akeh bisnis pindhah menyang pemasaran online amarga COVID-19. Iki nggawe akeh organisasi lan bisnis cilik ngupayakake nggawe strategi pemasaran digital sing efektif, utamane perusahaan-perusahaan sing utamane ngandelake penjualan liwat toko bata lan mortir. Nalika restoran, toko eceran, lan liya-liyane wis wiwit mbukak maneh, pelajaran sing dipelajari suwene pirang-pirang wulan kepungkur wis jelas - pemasaran online kudu dadi bagean saka sakabehe