Apa Desain Neuro?

Desain Neuro minangka lapangan anyar lan saya akeh sing ngetrapake pemahaman saka ilmu pikiran kanggo mbantu nggawe desain sing luwih efektif. Wawasan kasebut bisa teka saka rong sumber utama: Prinsip umum praktik paling apik Neuro Design sing dijupuk saka riset akademik babagan sistem visual manungsa lan psikologi sesanti. Iki kalebu perkara-perkara kaya bidang visual sing luwih sensitif marang elemen visual, mula mbantu para desainer nggawe