Akronim SaaS

SaaS

SaaS minangka akronim kanggo Software minangka Service a.

SaaS minangka piranti lunak sing di-host ing awan dening perusahaan pihak katelu. Perusahaan pemasaran bakal kerep nggunakake SaaS kanggo ngidini kolaborasi luwih gampang. Iki nyimpen informasi ing méga lan conto kalebu Google Apps, Salesforce, lan Dropbox.