Kepiye Eceran Bisa Ngindhari Kerugian saka Showrooming

Mlaku ing lorong toko bata lan kemungkinan, sampeyan bakal bisa ndeleng toko kanthi mripat sing dikunci ing telpon. Dheweke bisa uga mbandhingake rega ing Amazon, njaluk saran marang kanca, utawa golek informasi babagan produk tartamtu, nanging ora ana sangsi manawa piranti seluler wis dadi bagean saka pengalaman ritel fisik. Kasunyatane, luwih saka 90 persen pembeli nggunakake smartphone nalika blanja. Munggah saka ponsel