Cara Nggunakake Analytics Journey Pelanggan Kanggo Ngoptimalake Upaya Pemasaran Generasi Panjaluk

Kanggo ngoptimalake upaya pemasaran generasi panjaluk kanthi sukses, sampeyan kudu bisa ndeleng saben langkah lelungan lan sarana kanggo nglacak lan nganalisa data kanggo ngerti apa sing dadi motivasi saiki lan mbesuk. Kepiye carane sampeyan nindakake? Untunge, analitik lelungan pelanggan nyedhiyakake pemahaman sing penting babagan pola lan pilihan prilaku pengunjung ing kabeh lelungan pelanggan. Wawasan kasebut ngidini sampeyan nggawe pengalaman pelanggan sing luwih apik sing bisa motivasi pengunjung