Cara Nggawe Visual sing Nggumunke Kanggo Crita Instagram

Instagram duwe luwih saka 500 yuta pangguna aktif saben dina, tegese paling ora setengah saka pangkalan pangguna Instagram kanthi umum utawa nggawe crita saben dina. Kisah Instagram minangka salah sawijining cara paling apik sing bisa digunakake kanggo nyambung karo target pamirsa amarga fitur sing luar biasa sing saya owah. Miturut statistik, 68 persen milenial ujar yen dheweke nonton Kisah Instagram. Kanthi jumlah pangguna sing ngetutake kanca, selebriti,

5 Praktik Paling Sukses Pelanggan SaaS

Wis kliwat dina nalika tim sukses pelanggan kerja kanthi telpon lan klien tanpa wates kanggo nangani. Amarga saiki wayahe luwih murah lan nampa luwih akeh babagan kesuksesan pelanggan. Sampeyan mung butuh sawetara strategi cerdas, lan bisa uga sawetara pitulung saka perusahaan pangembangan aplikasi SaaS. Nanging, sanajan sadurunge, kabeh bakal ngerti praktik sing bener kanggo sukses pelanggan. Nanging dhisik, sampeyan manawa sampeyan wis ngerti istilah kasebut. Ayo

COVID-19: Pandemi Corona lan Media Sosial

Saya suwe saya owah, saya tetep padha. Jean-Baptiste Alphonse Karr Siji bab sing apik babagan media sosial: sampeyan ora prelu nganggo topeng. Sampeyan bisa ngetokake apa wae kapan wae utawa kabeh wektu kaya kedadeyan COVID-19. Pandemi iki ndadekake area tartamtu dadi fokus sing landhep, ngasah sudhut sing dibunderaké, nggedhekake chasms, lan, ing wektu sing padha, ngatasi sawetara kesenjangan. Tukang kuli kaya dokter, paramedis, lan liya-liyane