Kepiye Pemasar njaba Sukses ing China

Ing 2016, China minangka salah sawijining pasar sing paling rumit, apik banget lan digital sing gegandhengan, nanging nalika jagad terus nyambung, kesempatan ing China bisa uga luwih gampang diakses perusahaan internasional. App Annie bubar ngluncurake laporan babagan momentum seluler, nyorot China minangka salah sawijining pendorong paling gedhe ing penghasilan toko aplikasi. Sementara, Administrasi Cyberspace China mrentah supaya toko aplikasi kudu ndaftar karo pamrentah