Pemasaran Agile minangka Evolusi, dudu Revolusi, lan Napa Sampeyan Kedah Ngadopsi

Wiwit bangunan bangunan nganti piranti lunak bangunan. Ing taun 1950-an, Model Pangembangan Waterfall dikenalake dadi desain piranti lunak lan pangembangan. Sistem kasebut minangka peninggalan industri manufaktur, kanthi kabutuhan, wangsulan sing bener kudu digawe sadurunge kerja diwiwiti. Lan, ing jagad kasebut, wangsulan sing bener bisa dingerteni! Apa sampeyan bisa mbayangake skenario ing ngendi sampeyan mutusake nggawe pencakar langit kanthi cara liya? Yen jarene, produk sampingan saka

Ngrancang Organisasi Pemasaran Optimal.

Ing pacelathon karo kancaku lan kanca kolega, Joe Chernov, VP Marketing ing Kinvey, kita lagi ijolan sawetara pitakon paling umum sing ditampa ing tim lan saka kanca ing industri. Yen Joe dadi pemasar konten taun iki, sampeyan ora bakal kaget ngerti yen salah sawijining pitakon sing paling ditakokake yaiku: Kepiye cara miwiti program pemasaran konten sing sukses? Pitakon nomer loro sing asring ditakokake yaiku: