Pandhuan Cepet Nggawe Aturan Kréta Blanja ing Adobe Commerce (Magento)

Nggawe pengalaman blanja sing ora cocog minangka misi utama pemilik bisnis e-dagang. Kanggo ngupayakake aliran pelanggan sing tetep, pedagang ngenalake macem-macem keuntungan blanja, kayata diskon lan promosi, supaya tuku luwih kepenak. Salah sawijining cara sing bisa ditindakake yaiku nggawe aturan keranjang belanja. Kita wis nyusun pandhuan kanggo nggawe aturan keranjang blanja ing Adobe Commerce (sadurunge dikenal minangka Magento) kanggo mbantu nggawe sistem diskon.