Balon, Gum Gumble, lan Martech: Sing Ora Duwe

Ora kaya balon lan permen karet gelembung, Martech ora bakal pecah nalika ditambahi titik sing rusak. Nanging, industri Martech bakal terus ngalih lan nyuda lan nyetel kanggo owah-owahan lan inovasi - kaya sing ditindakake sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Kayane tuwuh industri saiki ora bisa ditindakake. Akeh wong sing takon apa industri martech - sing dibandhingake luwih saka 3,800 solusi - wis tekan titik puncak. Jawaban sederhana kita: Ora, durung. Inovasi ora