Ambisi: Gamifikasi Kanggo Ngatur, Motivasi, lan Maksimalake Kinerja Tim Penjualan

Kinerja penjualan penting banget kanggo bisnis sing berkembang. Kanthi tim sales sing melu, dheweke bakal luwih motivasi lan gegandhengan karo target lan target organisasi. Dampak negatif saka karyawan sing ngilangi organisasi bisa dadi substansial - kayata produktivitas sing kurang, lan bakat lan sumber daya sing boros. Nalika nerangake babagan tim sales, kekurangan keterlibatan bisa nyebabake penghasilan langsung saka bisnis. Bisnis kudu golek cara kanggo melu tim sales, utawa resiko