Strategi sing Didhukung Data Nggawe Iklan Sosial Tingkat Jedi

Star Wars nggambarake Angkatan minangka soko sing mili liwat kabeh prekara. Darth Vader ngandhani supaya ora ngremehake lan Obi-Wan ngandhani Lukas yen ngiket kabeh perkara. Nggoleki alam semesta pariwara media sosial, yaiku data sing ngiket kabeh perkara, mengaruhi kreatif, pamirsa, olahpesen, wektu lan liya-liyane. Mangkene sawetara piwulang kanggo mbantu sampeyan sinau babagan pengaruh babagan kekuwatan kanggo nggawe kampanye sing luwih kuat lan pengaruh. Piwulang 1: Fokus Ndhuwur