Martech Zone AplikasiE-commerce lan EceranVideo Pemasaran & PenjualanMarketing Social Media

Kalkulator: Ramalan Kepiye Tinjauan Online Sampeyan Bakal Ngaruhi Penjualan

Kalkulator iki nyedhiyakake kenaikan utawa penurunan sales sing diprediksi adhedhasar jumlah tinjauan positif, ulasan negatif, lan ulasan sing wis dirampungake saka perusahaan online.

Kepiye Ulasan Online Bakal Ngaruhi Penjualan Sampeyan

Kepiye Ulasan Online Bakal Ngaruhi Penjualan Sampeyan

Isi kabeh setelan sampeyan. Nalika sampeyan ngirim formulir, owah-owahan sing diprediksi ing dodolan bakal ditampilake.

Data lan alamat email sampeyan ora disimpen.
Miwiti maneh

Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik menyang situs kanggo nggunakake alat:

Ngetung Sales Prediksi Sampeyan sing Bisa Duwe Review Online

Kanggo informasi babagan cara nggawe formula, waca ing ngisor iki:

Formula kanggo Prediksi Tambah Sales saka Ulasan Online

Trustpilot punika Platform review online B2B kanggo njupuk lan nuduhake review umum pelanggan online. Trustpilot wis nemokake manawa tes klien nuduhake kenaikan tarif konversi nganti 60%. Nyatane, liwat analisis luwih saka 2,000 klien, dheweke wis duwe matématikawan ngembangake rumus nyata kanggo ngitung kenaikan penjualan potensial sing ana gandhengane karo ulasan positif, ulasan negatif, lan ulasan negatif sing wis didandani.

Trustpilot pengin nyelidiki kepiye review kena pengaruh penjualan, mula padha kemitraan karo para kondhang Ahli matematika Universitas Cambridge, William Hartston, kanggo nggawe formula kanggo ngetung pengaruh ekonomi review online ing bisnis Inggris. Formula kaya ing ngisor iki:

V=7.9\left(\begin{array}{c}0.62P-.17N^2+0.15R\end{array}\right)

Where:

  • V = Persen nambah pendapatan ing bisnis sampeyan amarga ana review online
  • P = Jumlah tinjauan positif
  • N = Jumlah tinjauan negatif
  • R = Nomer ulasan negatif sing dirampungake kanthi memuaskan

Kasetyan pelanggan lan Reviews

Kasetyan pelanggan minangka bagean penting saka meh kabeh rencana marketing, nanging tanpa testimoni pangguna pungkasan sing dituduhake online supaya prospek bisa riset lan nyambung langsung karo pelanggan, rencana kesetiaan pelanggan sampeyan ora lengkap. Nggunakake platform kanggo ngotomatisasi koleksi, sindikasi, lan promosi ulasan pelanggan penting kanggo bisnis sing adol online.

Wis wayahe merek mandheg wedi karo ulasan online lan miwiti ngerteni kekuwatan saka umpan balik pelanggan sing jujur. Tinjauan online nggawe pelanggan ngrasakake dihargai lan dirungokake, lan bisnis ndeleng beda nyata ROI, penghasilan, retensi pelanggan, lan tarif klik-tayang. Yen usaha sampeyan durung rampung, saiki wayahe.

Jan Vels Jensen, CMO saka Trustpilot

Tinjauan online nambah lalu lintas, penjualan, ukuran kranjang, lan nyuda pengabaian keranjang.

Download Peran Kritik Ulasan ing Internet Trust

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

4 Komentar

  1. Matematika ing kene katon cerdik. Conto ing video kasebut menehi 120 positif, 20 negatif, lan 10 review negatif sing ditanggulangi. Yen aku sijine nomer kasebut menyang rumus ndhuwur aku njaluk 572.75 tinimbang 62.41% minangka ditampilake ing video.

  2. OwO, postingan sing menarik banget. Ora nyangka ana kalkulator sing prédhiksi Penjualan ing Ulasan Online. Matur nuwun kanggo Nuduhake. Aku ngitung lan skorku: 1620.53%. Apa pendapat sampeyan babagan skor penjualanku?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web