Napa Nggunakake Drupal?

Aku bubar takon Apa Drupal? minangka cara kanggo ngenalake Drupal. Pitakon sabanjure sing dipikirake yaiku "Apa aku kudu nggunakake Drupal?" Iki minangka pitakon sing apik. Kaping pirang-pirang sampeyan ndeleng teknologi lan prekara kasebut supaya sampeyan mikir nggunakake. Ing kasus Drupal, sampeyan bisa uga wis krungu manawa ana sawetara situs web utama sing mbukak sistem manajemen konten open source iki: Grammy.com, WhiteHouse.gov, Symantec Connect, lan Anyar

Apa Drupal?

Apa sampeyan ndeleng Drupal? Apa sampeyan wis krungu babagan Drupal nanging ora yakin apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan? Apa lambang Drupal pancen apik banget sing sampeyan pengin dadi bagean saka gerakan iki? Drupal minangka platform manajemen konten sumber terbuka sing mbukak jutaan situs web lan aplikasi. Wis dibangun, digunakake, lan didhukung dening komunitas masarakat sing aktif lan maneka warna ing saindenging jagad. Aku nyaranake sumber daya iki kanggo miwiti sinau luwih lengkap

WordPress.com? Iki sebabe aku bakal nggunakake dhisik.

WordPress minangka salah sawijining platform blogging utama sing kasedhiya lan ana rong wujud, WordPress.com lan WordPress.org. Formulir pertama, WordPress.com, minangka layanan komersial sing nawakake alat blog gratis lan mbayar (nggunakake WordPress mesthi) ing web. WordPress.com nggunakake piranti lunak kasebut minangka model layanan (aka SaS), njaga alat piranti lunak blogging lan ngurus prekara keamanan lan pangiriman konten (bandwidth, panyimpenan, lsp.). Formulir nomer loro, WordPress.org, yaiku komunitas sing nulungi

Apa Mesin Telusuran Perawatan Yen Sampeyan Nggunakake Drupal?

Sepira sistem Manajemen Konten (CMS), kaya WordPress, Drupal, Joomla!, Duwe pengaruh ing optimasi mesin telusuran (SEO)? Mesthi desain situs sing ala (ora url, konten sing ora apik, panggunaan jeneng domain, lsp) sing ora apik ing CMS kaya Drupal bakal mengaruhi SEO (alat sing apik digunakake ing ide cara sing ala). Nanging apa sistem manajemen konten menehi SEO luwih apik tinimbang liyane, yen kabeh praktik apik liyane rampung? Lan, kepiye carane