Kepiye BoomTown Ngrampungake Tumpukan Martech Kanthi Intelijen Panggilan

Obrolan, lan khususe telpon, terus dadi salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nyambungake karo wong lan dadi pelanggan sing setia. Ponsel cerdas wis nutup kesenjangan antarane browsing online lan nelpon - lan nalika tuku sing rumit lan regane larang, masarakat pengin telpon lan ngobrol karo manungsa. Saiki, teknologi kasedhiya kanggo nambah wawasan babagan panggilan kasebut, mula para pemasar bisa njupuk keputusan sing adhedhasar data sing cerdas