Pengaruh Micro-Moments ing Lelungan Pelanggan

Tren pemasaran panas sing wis wiwit dirungokake luwih akeh yaiku wayahe mikro. Wayahe mikro saiki wis mengaruhi prilaku lan pangarepan panuku, lan ngganti cara konsumen toko ing industri. Nanging apa sejatine momen mikro kasebut? Kepiye cara nggawe lelungan konsumen? Penting, sampeyan kudu ngerti babagan ide anyar babagan mikro-moment ing jagad pemasaran digital. Pikirake kanthi Google dadi tanggung jawab kanggo panelitian babagan cara teknologi evolusi smartphone