Arging Marang Sejarah lan Entre-Commuting

Aku ngobrol karo kancaku, Chad Myers saka 3 Hats Marketing, ngrembug kepiye ekonomi pertanian lan Revolusi Industri nyebabake kebiasaan kerja modern. Kaya keyboard QWERTY komputer kita (dirancang supaya ora efisien mula tombol mesin tik ora bakal tetep, nanging saiki digunakake ing piranti sing ora nate tetep), kita nggunakake pamikiran wiwit umur 100 nganti 1,000 taun ( lan liyane)

Pentinge Grammar lan Tanda baca ing Blogging

Wong sing ngerti aku ngerti yen aku bisa dadi grammar lan geek tandha wacan. Nalika aku ora bakal mbenerake wong (aku mung menehi pribadi), aku wis dingerteni kanggo ngedit pratandha sing ngemot tembung sing salah eja, apostrop sing salah, lan kesalahan sing umume. Dadi, ora prelu dakkandhakake, aku mesthi nyoba nulis manawa tulisane nganti ora ana gunane gramatikal. "Malah ing blog?" Ya, sanajan ing blog. "Nanging

Penjual Ketrampilan sing Penting Penting Kudu Sinau

Bojoku pungkasane duwe kesempatan kanggo ngganti laptop umur 8 taun, sing wiwit berfungsi luwih kaya prosesor tembung Brother wiwit pungkasan taun 80an, nanging ora sepira cepet. Minangka Dell kanthi RAM 512 MB, lan hard drive 80 MB RAM. Cithakan alon-alon, ora stabil, lan crank-up wis mandheg ing ngarep. Dheweke akhire tuku Samsung Netbook saka Best Buy. Oke, iku ora pantes kanggo blog, nanging ana