Pandhuan Procrastinator kanggo Pemasaran Liburan

Musim liburan wis resmi ing kene, lan bakal dadi salah sawijining rekaman paling gedhe. Kanthi eMarketer prédhiksi mbuwang e-commerce ritel kanggo ngluwihi $ 142 milyar musim iki, ana akeh manfaate, sanajan kanggo pengecer sing luwih cilik. Trick tetep kompetitif yaiku supaya pinter babagan persiyapan. Luwih becik sampeyan wis miwiti proses iki, nggunakake sawetara wulan kepungkur kanggo ngrancang kampanye lan nggawe dhaptar merek lan pamirsa.