Tanggepan Krisis Media Sosial Sampeyan Ngganggu Profesi Sampeyan

Ora ana kekurangan kegiatan media sosial sajrone kedadeyan tragis ing Boston. Aliran Facebook lan Twitter sampeyan kebanjiran isi kanthi ngrujuk babagan kedadeyan sing ditrapake menit-menit. Nyatane, akeh sing ora bisa dingerteni saka konteks. Uga ora ana kekurangan manajer merek pemasaran media sosial sing nyinaoni praktik paling apik sajrone krisis. Stacy Wescoe nulis: "Aku kudu mandheg lan ujar, 'Ora, wong ora

Registrasi Acara Rant

Nalika musim semi, ana acara sing apik tenan, hebat, apik banget sing disponsori organisasi hebat sing diarani Profesional Pakaryan Ekspres. Program kasebut dhewe minangka barisan speaker sing dinamis, kalebu Peyton Manning Indy dhewe. Staff nglakokake acara kasebut kanthi tanpa cacat lan aku ngira akeh wong sing kesengsem banget. Nyatane, aku mung duwe siji keluhan - lan ora ana gandhengane karo dina kedadeyan kasebut. Sayange, keluhan kasebut pancen angel banget. Acara iki duweni

Facebook minangka Frat House, Google+ lan Sorority

Pungkasane, aku nemokake analogi sing paling sampurna kanggo Facebook lan Google+, lan kabeh babagan pemasaran media sosial. Facebook minangka omah frat, lan Google+ dadi sorority. Sisih lanang lan wadon ing sistem Yunani duwe sawetara aspek sing padha. Coba wuku ing ngisor iki: Persahabatan lan kekancan dawa, Kesempatan jaringan profesional Keterlibatan komunitas ing antarane wong-wong sing padha karo pikirane. Iki minangka sawetara kenaikan cita-cita Yunani ing universitas utawa universitas. Nanging kita

Gagasan Pemasaran: Registrasi Acara Satu Klik

Swara ing perusahaan konsultasi produktivitas sing aku lakoni, kita nindakake akeh seminar umum. Kita nggawe marketing event standar: duwe microsite, newsletter email, lan sistem registrasi online. Nanging kita duwe ide liyane babagan mikir babagan nyoba, lan rada edan. Mungkin sampeyan bisa menehi katrangan manawa iki ide sing apik utawa sing ala: kita ngarani "registrasi siji klik." Mangkene konsepe.

Genius Pemasaran Jim Irsay

Dina Minggu, Colombia Indianapolis ngalahake Titans Tennessee dadi Juara Selatan AFC. Nanging, sadurunge game, pamilik Colts Jim Irsay nglakokake kampanye pemasaran sing apik banget liwat Twitter. Yen sampeyan durung ngerti rinciane, ayo maneh maneh tweet Irsay saka tanggal 31 Desember: MENANG PRIUS LAN $ 4K — Jam 1:15 awan dina Minggu iki bakal ana Prius ireng sing diparkir ing plaza eksterior sisih lor ing njaba Stadion Lucas Oil… NGANGGO PRIUS

Plugin WordPress: Daftar Priksa Blogging

Bali ing BlogIndiana 2010, kita ngluncurake plugin WordPress kanthi gampang kanggo nambah produktivitas karyawan. Iki diarani Dhaptar Priksa Blogging, lan adhedhasar dhaptar dhaptar sing paling gampang lan nggumunake. Dhaptar Priksa Blogging kaya sing dingerteni: nggawe kothak centhang sing bisa digunakake nalika nulis postingan blog. Mesthi, sampeyan bisa nggayuh perkara sing padha karo dokumen Word utawa tulisan sing dicathet, nanging

5 Cara Paling Ndhuwur Kanggo Dadi Spammer

Babagan penghinaan paling ala sing bisa ditampa ing Internet yaiku dituduh spammer. Serangan liyane ing karakter sampeyan ora duwe kekuwatan sing padha. Sawise ana sing nganggep sampeyan spammer, sampeyan bakal meh ora nulungi sisihane. Dalan menyang spamville mung siji arah. Paling elek, pancen gampang banget yen njupuk spammer tanpa disadari! Mangkene limang utama