Piwulang Pesen Sambutan saka Ahli Email

Pesen sambutan kasebut wiwitane katon sepele amarga akeh pemasar bakal nganggep yen pelanggan wis mlebu, akta kasebut rampung lan divalidasi ing perane. Nanging, minangka pemasar, dadi tugas kita kanggo nuntun pangguna liwat kabeh pengalaman karo perusahaan, kanthi tujuan kanggo ningkatake nilai umur pelanggan sing saya tambah. Salah sawijining aspek sing paling penting kanggo pengalaman pangguna yaiku kesan pisanan. Kesan pisanan iki bisa