Lima Cara Perusahaan Martech Muter Game Long Bakal Diwenehake 28% ing Belanja Marketing

Pandemi Coronavirus teka kanthi tantangan lan sinau saka perspektif sosial, pribadi, lan bisnis. Tantangan tantangan kanggo njaga pertumbuhan bisnis anyar amarga kahanan ekonomi sing durung mesthi lan beku beku. Lan saiki manawa Forrester ngarepake 28% nyuda bathi pemasaran sajrone rong taun sabanjure, sawetara saka 8,000+ perusahaan martech bisa uga (ora efisien) mbanting tulang supaya ora ngetrapake awake dhewe ing persiyapan. Nanging, sing dakkarepake bakal nggawe bisnis martech saya berkembang