Glosarium Akronim lan Singkatan Marketing

Kayane saben minggu, aku ndeleng utawa sinau akronim liyane. Aku bakal nyimpen dhaptar aktif ing kene! Aja bebas mlumpat liwat alfabet kanggo akronim sales, akronim pemasaran, utawa akronim teknologi sales and marketing sampeyan lagi nggoleki:

Nomer A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (Angka)

  • 2FA - Authentication Factor Dua: lapisan proteksi ekstra sing digunakake kanggo njamin keamanan akun online sing ora mung jeneng pangguna lan sandhi. Pangguna ngetik sandhi banjur diwajibake mlebu ing tingkat kapindho otentikasi, kadang nanggapi karo kode sing dikirim liwat pesen teks, email, utawa liwat aplikasi otentikasi.
  • 4P - Produk, Rega, Papan, Promosi: model pemasaran 4P kalebu produk utawa layanan sing sampeyan adol, pinten sampeyan ngisi daya lan regane, ing ngendi sampeyan kudu promosi, lan kepiye promosi.

Sales lan Marketing Akronim lan Singkatan (A)

  • ABC - Tansah Dadi Penutupan: Iki minangka sing pertama saka singkatan penjualan sing kudu sampeyan sinau minangka wakil sales enom! Cara iki pancen lumayan. Dadi salesman sing efektif tegese sampeyan kudu menyang ABC.
  • ABM - Pemasaran Berbasis Akun: uga dikenal minangka pemasaran akun utama, ABM minangka pendekatan strategis ing sawijining organisasi ngkoordinasi komunikasi sales lan marketing lan target iklan kanggo prospek utawa akun pelanggan sing wis ditemtokake.
  • ACoS - Biaya Jual Pariwara: metrik sing digunakake kanggo ngukur kinerja kampanye Produk Sponsor Amazon. ACoS nuduhake rasio mbuwang iklan menyang penjualan sing ditarget lan diitung nganggo formula iki: ACoS = iklan mbuwang ÷ sales.
  • ACV - Nilai Rata-rata Pelanggan: Tetep lan adol pelanggan saiki mesthi luwih larang tinimbang entuk kepercayaan saka sing anyar. Suwe-suwe, perusahaan ngawasi sepira rata-rata penghasilan saben klien sing entuk lan bakal nambah. Wakil akun asring dikompensasi adhedhasar kemampuane nambah ACV.
  • AE - Eksekutif akun: Iki minangka anggota tim sales sing nutup kesepakatan karo kesempatan sing bisa didol. Umumé minangka anggota tim akun sing ditunjuk dadi salesperson utama kanggo akun kasebut.
  • AI - Kacerdhasan gawéyan: Cabang ilmu komputer sing ana gandhengane karo bangunan mesin cerdas sing bisa nindakake tugas sing biasane mbutuhake intelijen manungsa. Kemajuan ing learning machine lan sinau jero nggawe pergeseran paradigma ing saben sektor industri teknologi.
  • AIDA - Perhatian, Minat, Kepinginan, Tindakan: Iki minangka metode motivasi sing dirancang kanggo menehi motivasi supaya wong liya tuku kanthi nggatekake, minat, kepinginan kanggo produk kasebut, banjur menehi inspirasi supaya bisa tumindak. AIDI minangka pendekatan efektif kanggo nelpon adhem lan pariwara langsung.
  • AM - akun Manager: AM minangka salesman sing tanggung jawab ngatur akun pelanggan sing akeh utawa klompok akun sing akeh.
  • API - Antarmuka Programming Aplikasi: Sarana supaya sistem sing beda-beda bisa guneman. Panjaluk lan tanggapan diformat supaya bisa saling komunikasi. Kaya browser sing njaluk panjaluk HTTP lan ngasilake HTML, API dijaluk karo panjaluk HTTP lan ngasilake XML utawa JSON.
  • AR - ditambah Reality: teknologi sing superimpose pengalaman virtual sing digawe komputer ing tampilan pangguna ing kasunyatan, saengga nyedhiyakake tampilan komposit.
  • ARPA - MRR Rata-rata (penghasilan saben wulan saben wulan) Saben Akun - Iki minangka tokoh sing nggabungake jumlah penghasilan saben wulan ing kabeh akun
  • ARR - Pendapatan Ulangan Tahunan: Digunakake ing umume bisnis sing ngasilake kontrak tahunan. ARR = 12 X MRR
  • ASA - Kacepetan Rata-rata Kanggo Wangsulan: minangka indikator kinerja kunci layanan pelanggan sing ngukur suwene wektu pelanggan ngenteni sadurunge bisa ngobrol karo perwakilan layanan pelanggan.
  • ASO - Optimization Toko Toko: kombinasi strategi, alat, prosedur, lan teknik sing digunakake kanggo mbantu aplikasi seluler sampeyan luwih apik lan ngawasi rangking ing asil telusuran App Store.
  • ASR - APangenalan Pidato utomatik: kemampuan sistem kanggo ngerti lan ngolah wicara alam. Sistem ASR digunakake ing asisten swara, chatbot, terjemahan mesin, lan liya-liyane.
  • AT - Teknologi sing Dibantu: teknologi apa wae sing digunakake wong cacat kanggo nambah, njaga, utawa ningkatake kapabilitas fungsional. 
  • ATT - Transparansi Pelacakan Aplikasi: Kerangka kerja ing piranti Apple iOS sing nyedhiyakake pangguna supaya bisa kuoso lan ndeleng kepiye data pangguna dilacak dening pangguna utawa piranti kanthi aplikasi seluler.
  • AutoML - Sinau Mesin Otomatis: Penyebaran Mesin Pembelajaran sing bisa diukur ing Salesforce sing nampung kabeh pelanggan lan kabeh kasus nggunakake tanpa perlu para ilmuwan data nyebarke.
  • AWS - Amazon Web Services: Layanan web Amazon duwe luwih saka 175 layanan kanggo macem-macem teknologi, industri, lan kasus panggunaan sing nawakake pendekatan mbayar-rega kanggo rega.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (B)

  • B2B - Bisnis menyang Bisnis: B2B nggambarake tugas pemasaran utawa adol menyang bisnis liyane. Akeh toko lan layanan ritel kanggo bisnis liyane lan umume transaksi B2B kedadeyan ing mburi layar sadurunge produk tekan konsumen.
  • B2C - Bisnis kanggo Konsumen: B2C minangka model bisnis tradisional pemasaran bisnis langsung menyang konsumen. Layanan pemasaran B2C kalebu perbankan online, lelang, lan lelungan, ora mung ritel.
  • B2B2C - Bisnis menyang Bisnis menyang Konsumen: model e-commerce sing nggabungake B2B lan B2C kanggo transaksi produk utawa layanan lengkap. Bisnis nggawe produk, solusi, utawa layanan lan diwenehake menyang pangguna pungkasan bisnis liyane.
  • BDBP - Keputusan Tuku Brand Persona: dhaptar alasan sing bakal nuntun segmen tartamtu saka target pamirsa kanggo tuku barang saka sampeyan lan uga alasan sing mesthi ora bakal menehi.
  • BI - Business Intelligence: Alat utawa platform kanggo analis ngakses data, ngapusi, banjur nampilake. Laporan utawa output dashboard ngidini pimpinan bisnis ngawasi KPI lan data liyane supaya bisa njupuk keputusan sing luwih apik.
  • BIMI - Indikator Brand kanggo Identifikasi Pesen: spesifikasi email sing ngidini panggunaan logo sing dikontrol merek sajrone ndhukung klien email. BIMI nggunakake karya sing ditindakake organisasi kanggo nglindhungi DMARC, kanthi nggawa logo merek menyang kothak mlebu pelanggan. Supaya logo merek ditampilake, email kudu lulus mriksa otentikasi DMARC, supaya domain organisasi durung ditiru.
  • BOGO - Tuku Siji Entuk Siji: "Tuku siji, entuk siji gratis" utawa "loro kanthi rega siji" minangka promosi umum sing umum. 
  • BOPIS - Tuku Toko Online sing Dijupuk: Metodologi sing bisa tuku konsumen kanthi online lan langsung njupuk ing toko ritel lokal. Iki duwe pertumbuhan lan adopsi sing signifikan amarga pandemi kasebut. Sawetara pengecer malah duwe stasiun penggerak sing pegawe ngemot barang langsung ing mobil sampeyan.
  • BR - Bouncing Rate: Tingkat bouncing nuduhake tumindak sing ditindakake pangguna ing situs web sampeyan. Yen padha mlebu ing sawijining kaca lan lunga menyang situs liya, dheweke bakal mundur saka kaca sampeyan. Uga bisa ngrujuk menyang email sing nuduhake email sing ora tekan kothak mlebu. Iki minangka KPI kinerja konten sampeyan lan tingkat bouncing sing dhuwur bisa nuduhake konten pemasaran sing ora efektif ing antarane masalah liyane.
  • BANT - Otoritas Anggaran Perlu Timeline: Iki minangka formula sing digunakake kanggo nemtokake wektu sing tepat kanggo adol menyang prospek.
  • BDR - Perwakilan Pangembangan Bisnis: Peran sales khusus tingkat senior sing tanggung jawab kanggo ngembangake hubungan bisnis, mitra, lan kesempatan anyar.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (C)

  • CAC - Biaya Akuisisi Pelanggan - Salah sawijining akronim penjualan kanggo ngukur ROI. Kabeh biaya sing gegandhengan kanggo entuk pelanggan. Formula kanggo ngetung CAC yaiku (mbuwang + gaji + komisi + bonus + overhead) / # pelanggan anyar sajrone wektu kasebut.
  • CAN-SPAM - Ngontrol Serangan pornografi lan Pemasaran sing Ora Ditampa: Iki ukum AS sing dileksanakake ing taun 2003 sing nglarang bisnis ngirim email tanpa ijin. Sampeyan kudu nyakup pilihan lengganan ing kabeh email lan sampeyan ora kudu nambah jeneng tanpa idin kanthi jelas.
  • CASS - Sistem Dhukungan Akurasi Coding: ngidini Layanan Pos Amerika Serikat (USPS) kanggo ngevaluasi akurasi piranti lunak sing mbenerake lan cocog karo alamat dalan. 
  • CCPA - Undhang Privasi Pelanggan California: undang-undang negara sing dimaksud kanggo nambah hak privasi lan perlindungan konsumen kanggo warga California, Amerika Serikat.
  • CCR - Tarif Churn Pelanggan: Metrik sing digunakake kanggo ngukur retensi lan nilai pelanggan. Formula kanggo nemtokake CCR yaiku: CR = (# pelanggan ing wiwitan periode - # pelanggan ing pungkasan periode pangukuran) / (# pelanggan ing wiwitan periode pangukuran)
  • CDP - Platform Data Pelanggan: database pelanggan pusat, terus-terusan, lan integral sing bisa diakses sistem liyane. Data ditarik saka macem-macem sumber, diresiki, lan dikombinasikake kanggo nggawe profil pelanggan siji (uga dikenal minangka tampilan 360 derajat). Data iki banjur bisa digunakake kanggo tujuan otomatisasi pemasaran utawa dening layanan pelanggan lan profesional penjualan supaya luwih ngerti lan nanggapi kabutuhan pelanggan. Data kasebut uga bisa digabung karo sistem pemasaran kanggo segmen sing luwih apik lan target pelanggan adhedhasar prilaku.
  • CLM - Manajemen Siklus Kontrak: manajemen proaktif, metodhe kontrak wiwit wiwitan liwat penghargaan, kepatuhan, lan nganyari maneh. Ngleksanakke CLM bisa nyebabake pangapikan biaya lan efisiensi sing signifikan. 
  • CLTV utawa CLV - Nilai Umur Pelanggan: Proyeksi sing ngubungake laba kanggo kabeh siklus siklus urip saka pelanggan.
  • CLS - Pergeseran Tata Letak Kumulatif: Ukuran pangguna lan kaca Google ngalami stabilitas visual ing sawijining Vitals Web Inti.
  • CMO - Ketua Pegawai Pemasaran: Posisi eksekutif sing tanggung jawab kanggo nyetir kesadaran, keterlibatan, lan panjaluk penjualan (MQL) ing sawijining organisasi.
  • CMP - Platform Pemasaran Konten: Platform kanggo ngewangi para pemasar konten ngrancang, kolaborasi, nyetujoni, lan nyebarake konten kanggo situs, blog, media sosial, repositori konten, lan / utawa pariwara.
  • CMRR - Revenue Ulang Bulanan: Akronim penjualan liyane saka pihak akuntansi. Iki minangka formula kanggo ngitung MMR ing taun fiskal mbesuk. Formula kanggo ngetung CMRR yaiku (MMR Saiki + MMR sing komit mbesuk, dikurangi MMR pelanggan sing ora bisa nganyari ing taun fiskal.
  • CMS - Sistem Manajemen Konten: Iki nuduhake aplikasi sing nggabungake lan nggampangake nggawe, nyunting, ngatur, lan distribusi konten. Umume digunakake kanggo ngrujuk situs web, conto CMS sing Hubspot lan WordPress.
  • CMYK - Cyan, Magenta, Kuning, lan Kunci: model warna sing nyuda, adhedhasar model warna CMY, digunakake ing cetakan warna. CMYK nuduhake papat piring tinta sing digunakake ing sawetara cetakan warna: cyan, magenta, kuning, lan kunci.
  • CNN - CJaringan Neural onvolusi: jinis jaringan saraf utama sing asring digunakake kanggo tugas ndeleng komputer.
  • COB - Tutup Bisnis: Kaya ing… "Kita kudu entuk kuota Mei dening COB." Asring digunakake kanthi ijol-ijolan karo EOD (Akhir Dina). Miturut sejarah, COB / EOD tegese jam 5:00 sore.
  • BPK - Biaya Saben Klik: Iki minangka metode sing digunakake para penerbit kanggo ngisi ruang iklan ing situs web. Pengiklan mung mbayar iklan nalika diklik, ora kanggo pajanan. Iki bisa ditampilake ing atusan situs utawa kaca, nanging yen ora ditindakake, ora dikenani biaya.
  • CPG - Barang Kemasan Konsumen: Produk sing didol kanthi cepet lan regane cukup murah. Contone kalebu barang-barang rumah tangga sing ora awet kayata panganan rangkep, omben-omben, jedhing, permen, kosmetik, obat-obatan sing larang, barang garing, lan barang-barang liyane.
  • CPI - Indikator Kinerja Pelanggan: Metrik fokus ing pemahaman pelanggan kayata wektu kanggo resolusi, kasedhiyan sumber, gampang panggunaan, kemungkinan nyaranake, lan nilai produk utawa layanan. Metrik kasebut langsung bisa dicekel kanggo retensi pelanggan, pertumbuhan akuisisi, lan tambah rega saben pelanggan.
  • CPL - Biaya Saben Lead: CPL nganggep kabeh biaya sing bakal ngasilake. Contone, kalebu dolar iklan, nggawe jaminan, biaya hosting web, lan macem-macem biaya liyane.
  • CPM - Regane Saben Sewu: CPM minangka metode liyane sing digunakake para penerbit kanggo ngisi biaya pariwara. Cara iki dikenani biaya saben 1000 kesan (M minangka angka Romawi kanggo 1000). Pengiklan dikenani biaya saben-saben iklan ditampilake, ora kakehan klik.
  • CPQ - Ngatur Kutipan Harga: Konfigurasi, piranti lunak penawaran rega minangka istilah sing digunakake ing industri bisnis-kanggo-bisnis (B2B) kanggo njlentrehake sistem piranti lunak sing mbantu para penjual ngutip produk sing kompleks lan bisa dikonfigurasi. 
  • CRM - Manajemen Relationship Customer: CRM minangka jinis piranti lunak sing ngidini perusahaan ngatur lan nganalisis interaksi pelanggan sajrone sesambetan lan siklus urip supaya bisa nambah hubungan kasebut. Piranti lunak CRM bisa mbantu sampeyan ngonversi petunjuk, ngasilake penjualan lan mbantu njaga pelanggan.
  • CR - Tingkat Konversi: Cacahing wong sing tumindak, dibagi karo nomer sing bisa ana. Contone, yen kampanye email sampeyan nggayuh 100 prospek lan 25 balesan, tingkat konversi sampeyan 25%
  • CRO - Sopo ikuf Petugas Pendapatan: Eksekutif sing ngawasi operasi sales lan marketing ing perusahaan.
  • CRO - Optimisasi Tingkat Konversi: Akronim iki cekak kanggo njupuk objektif babagan strategi pemasaran kalebu situs web, kaca landas, media sosial, lan CTA kanggo nambah jumlah prospek sing diowahi dadi pelanggan.
  • CRR - Tingkat Retensi Pelanggan: Persentase pelanggan sing tetep relatif karo nomer sing sampeyan duwe ing wiwitan periode (ora ngetung pelanggan anyar).
  • CSV - Nilai Terpisah Koma: Iki minangka format file sing asring digunakake kanggo ngekspor lan ngimpor data ing sistem. Kaya jenenge, file CSV nggunakake koma kanggo misahake nilai ing data.
  • CTA - Nelpon kanggo Tindakan: Tujuan pemasaran konten yaiku kanggo menehi informasi, ndhidhik utawa menghibur para pamaca, nanging pungkasane tujuane konten yaiku supaya para pamiarsa tumindak ing konten sing wis diwaca. CTA bisa dadi link, tombol, gambar, utawa link web sing bisa maca supaya tumindak kanthi ndownload, nelpon, ndhaptar utawa nekani acara.
  • CTOR - Tingkat Klik-Kanggo-Bukak: Tingkat klik-kanggo-mbukak yaiku jumlah klik saka jumlah email sing dibukak tinimbang jumlah email sing dikirim. Metrik iki menehi umpan balik babagan desain lan olahpesen resonasi karo pamirsa, amarga klik kasebut mung saka wong-wong sing bener-bener ndeleng email sampeyan.
  • RKT - Klik Liwat Rating: CTR minangka KPI sing ana gandhengane karo CTA… kepiye kanggo sup abjad cilik! Kaca utawa klik-tayang email ngukur persentase pamaca sing njupuk tindakan sabanjure. Contone, ing kaca kebangkrutan, RKT minangka total wong sing ngunjungi kaca sing dipérang karo nomer sing njupuk tindakan lan pindhah menyang langkah sabanjure.
  • CTV - TV sing disambungake: televisi sing duwe sambungan ethernet utawa bisa nyambung menyang internet kanthi nirkabel, kalebu TV sing digunakake minangka tampilan sing nyambung menyang piranti liyane sing duwe akses internet.
  • CWV - Vitals Web Inti: Kumpulan Google kanggo metrik nyata-nyata lan fokus ing pangguna sing ngitung aspek kunci pengalaman pangguna. Waca liyane.
  • CX - Pengalaman Pelanggan: ukuran kabeh titik kontak lan interaksi sing diduweni pelanggan karo bisnis lan merek sampeyan. Iki bisa uga kalebu panggunaan produk utawa layanan, gegandhengan karo situs web, lan komunikasi lan sesambungan karo tim sales.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (D)

  • DaaS – Data minangka Layanan: alat basis awan sing digunakake kanggo pengayaan, validasi, nganyari, riset, integrasi, lan konsumsi data. 
  • DAM - Digital Asset Management: Platform lan sistem panyimpenan file media sugih kalebu gambar lan video. Platform kasebut nggawe perusahaan bisa ngatur aset nalika nggawe, nyimpen, ngatur, nyebarake, lan - kanthi opsional - ngowahi konten sing disetujoni merek in lokasi terpusat.
  • DBOR - Database Rekam: Sumber data kontak sampeyan ing sistem sing duwe informasi paling anyar. Asring dikenal minangka sumber kayekten.
  • DCO - Optimisasi Konten Dinamis: nampilake teknologi pariwara sing nggawe iklan khusus adhedhasar data babagan pamirsa kanthi real-time nalika pariwara kasebut dilayani. Personalisasi materi kreatif dinamis, dites, lan dioptimalake - nyebabake nambah tarif klik-tayang lan konversi.
  • DL - Sinau jero: nuduhake tugas pembelajaran mesin sing nggunakake jaringan saraf sing ngemot pirang-pirang lapisan. Sanalika, nambah jumlah lapisan mbutuhake tenaga pangolahan komputer luwih akeh lan biasane wektu latihan sing luwih dawa kanggo model kasebut.
  • DMP - Platform Manajemen Data: Platform sing nggabungake data pihak pertama babagan pamirsa (akuntansi, layanan pelanggan, CRM, lsp) lan / utawa data pihak katelu (prilaku, demografi, geografis) supaya sampeyan bisa target kanthi luwih efektif.
  • DPI - Titik saben Inci: Resolusi kasebut, kaya sing diukur pirang-pirang piksel sing direkayasa saben inci menyang layar utawa dicithak ing materi.
  • DRR - Tingkat Retensi Dolar: Persentasi bathi sampeyan tetep relatif karo penghasilan sing ana ing wiwitan periode (ora ngetung bathi anyar). Cara kanggo ngetung iki yaiku segmen pelanggan kanthi kisaran penghasilan, banjur ngitung CRR kanggo saben rentang.
  • DSP - Platform Sisih Panjaluk: Platform tuku iklan sing ngakses macem-macem output pariwara lan ngidini sampeyan target lan nawarake kesan kanthi real-time.
  • DXP - Platform Pengalaman Digital: piranti lunak perusahaan kanggo transformasi digital sing fokus kanggo ngoptimalake pengalaman pelanggan. Platform kasebut bisa dadi produk siji, nanging asring dadi produk sing nggabungake operasi bisnis sing didigital lan pengalaman pelanggan sing gegandhengan. Kanthi sentralisasi, uga nyedhiyakake analytics lan wawasan sing fokus ing pengalaman pelanggan.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (E)

  • ELP - Platform Ngrungokake Perusahaan: Platform sing ngawasi nyebutake digital babagan industri, merek, pesaing, utawa tembung kunci lan mbantu ngukur, nganalisa, lan nanggapi apa sing dikandhakake.
  • ERP - Planning Resource Enterprise: manajemen integral proses bisnis utama ing organisasi perusahaan gedhe.
  • ESM - Pemasaran Signature Email: kalebu tandha tangan email kanthi bermerek kanthi konsisten ing kabeh organisasi, biasane kanthi telpon, tumindak sing bisa dilacak, nggawe kesadaran lan ndorong konversi kampanye liwat email 1: 1 sing dikirim saka njero organisasi.
  • ESP - Panyedhiya Layanan Email: Platform sing ngidini sampeyan ngirim komunikasi pemasaran utawa email transaksine kanthi volume, ngatur pelanggan, lan tundhuk karo peraturan email.
  • EOD - Pungkasan Dina: Kaya ing… "Kita kudu entuk kuota Mei nganggo EOD." Asring digunakake ganti karo COB (Nutup Bisnis). Secara historis, COB / EOD tegese jam 5 sore

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (F)

  • FAB - Fitur, Keuntungan Kauntungan: Liyane saka akronim penjualan sing gegayuhan, sing iki ngelingake anggota tim sales supaya fokus ing mupangat sing bakal diduweni pelanggan saka produk utawa layanane, tinimbang apa sing didol.
  • FIP - Tunda Input Pertama: Ukuran panggunaan Google lan kegiatan pengalaman kaca ing sawijining Vitals Web Inti.
  • FKP - Facial Keypoints: Titik sing umum direncanakake ing irung, mata, lan cangkem, kanggo nggawe teken wajah sing unik kanggo saben wong.
  • FUD - Wedi, Ora mesthi, Mangu-mangu: Cara sales sing digunakake supaya pelanggan lunga, utawa ora milih bisa kerja bareng karo pesaing kanthi menehi informasi sing nyebabake keraguan.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (G)

  • GA - Google Analytics: Iki alat Google sing mbantu para pemasar luwih ngerti pamirsa, jangkauan, kegiatan lan metrik.
  • GAID - ID Pariwara Google: pengenal acak sing unik sing diwenehake kanggo pengiklan kanggo nglacak piranti Android. Pangguna bisa ngreset GAID piranti utawa mateni kanggo ngilangi piranti saka pelacakan.
  • GAN - Net Adversaria Generatif: jaringan saraf sing bisa digunakake kanggo ngasilake konten anyar lan unik.
  • GDD - Desain sing Didhukung Wutah: Iki minangka desain ulang utawa pangembangan situs web kanthi tambahan sing disengaja nggawe pangaturan adhedhasar data.
  • GDPR - Peraturan Perlindungan Data Umum: peraturan babagan perlindungan data lan privasi ing Uni Eropa lan Wilayah Ekonomi Eropa. Iki uga ngatasi transfer data pribadi ing njaba wilayah EU lan EEA.
  • GUI - Antarmuka Panganggo Grafis: sistem komponen visual interaktif kanggo piranti lunak komputer. 
  • GXM - Manajemen Pengalaman Hadiah: strategi kanggo ngirim hadiah lan kertu bingkisan kanthi digital menyang prospek lan pelanggan kanggo ndorong kesadaran, akuisisi, loyalitas, lan retensi.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (H)

  • H2H - Manungsa-Kanggo-Manungsa: 1: 1 Upaya sales lan pemasaran pribadi, biasane ditambah kanthi otomatis, ing endi perwakilan perusahaan ngirim hadiah utawa pesen pribadi menyang prospek supaya bisa melu-melu.
  • HTML - Basa Markup Hypertext: HTML minangka aturan aturan sing digunakake programer kanggo nggawe kaca web. Iki nerangake isi, struktur, teks, gambar, lan obyek sing digunakake ing kaca web. Saiki, umume piranti lunak konstruksi web nganggo HTML ing mburi.
  • HTTP - Protokol Transfer Hypertext: protokol aplikasi kanggo sistem informasi sing disebar, kolaborasi, hypermedia.
  • HTTPS - Protokol Transfer Hypertext: ekstensi Protokol Transfer Hypertext. Iki digunakake kanggo komunikasi sing aman liwat jaringan komputer lan digunakake ing Internet. Ing HTTPS, protokol komunikasi dienkripsi nggunakake Transport Layer Security utawa, sadurunge, Secure Sockets Layer.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (I)

  • IAA - Pariwara ing Aplikasi: Iklan pariwara pihak katelu sing diterbitake ing aplikasi seluler kanthi nggunakake jaringan iklan.
  • IAP - Tuku ing-App: Ana sing dituku ing njero aplikasi, biasane aplikasi seluler sing mbukak ing smartphone utawa piranti seluler utawa tablet liyane.
  • ICA - Analytics Konten Integrasi: Analisis sing gegandhengan karo konten sing nyedhiyakake pemahaman sing bisa ditindakake kanthi nggunakake teknologi intelijen buatan (AI).
  • ICP - Profil Pelanggan sing Becik: Persona panuku sing digawe nggunakake data nyata lan ilmu sing disimpulake. Iki minangka gambaran prospek sing cocog kanggo digayuh tim sales sampeyan. Kalebu informasi demografi, informasi geografis, lan ciri psikografi.
  • IDE - Integrated Development Environment: yaiku piranti lunak kanggo nggawe aplikasi sing nggabungake alat pangembang sing umum dadi antarmuka pangguna grafis siji pangguna (GUI).
  • IDFA - Pengenal Pengiklan: yaiku pengenal piranti acak sing diwenehake dening Apple menyang piranti pangguna. Pengiklan nggunakake iki kanggo nglacak data supaya bisa ngirim pariwara sing disesuaikan. Kanthi iOS 14, iki bakal diaktifake liwat panjaluk pilihan tinimbang kanthi gawan.
  • ILV - Kacepetan Timbal Inbound: Pangukuran tingkat sing ndadékaké saya tambah.
  • iPaaS - Platform Integrasi minangka Layanan: Alat otomatis sing digunakake kanggo nyambung aplikasi piranti lunak sing dipasang ing macem-macem lingkungan, kalebu aplikasi cloud lan aplikasi lokal.
  • IPTV - Televisi Protokol Internet: streaming konten televisi liwat jaringan Internet Protocol lan ora liwat format televisi satelit lan kabel tradisional.
  • ISP - Penyedia Layanan Internet: Panyedhiya akses internet sing uga bisa nyedhiyakake layanan email menyang konsumen utawa bisnis.
  • IVR - Tanggepan Swara Interaktif: Tanggepan swara interaktif minangka teknologi sing ngidini manungsa bisa komunikasi karo sistem telpon sing dioperasikake komputer. Teknologi lawas nggunakake nada keyboard telpon… sistem sing luwih anyar nggunakake respon swara lan pamroses basa alami.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (J)

  • JSON - Notasi Obyek JavaScript: JSON minangka format kanggo ngatur data sing dikirim bolak-balik liwat API. JSON minangka alternatif kanggo XML. API REST luwih umum nanggapi karo JSON - format standar terbuka sing nggunakake teks sing bisa diwaca manungsa kanggo ngirim obyek data sing kalebu pasangan atribut-nilai.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (K)

  • KPI - Indikator Kinerja Utama: nilai sing bisa diukur sing nduduhake carane efektif perusahaan nggayuh tujuane. KPI tingkat dhuwur fokus ing kinerja bisnis kanthi umum, dene KPI level rendah fokus ing proses ing departemen kayata sales, marketing, HR, dhukungan, lan liya-liyane.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (L)

  • L2RM - Mimpin kanggo Manajemen Revenue: Model kanggo komunikasi karo pelanggan. Iki kalebu proses lan metrik lan nyakup target akuisisi pelanggan anyar, pelanggan sing wis adol, lan penghasilan sing saya akeh.
  • LAARC - Rungokake, Ngakoni, Nilai, Nanggapi, Konfirmasi: Teknik sales sing digunakake nalika nemoni umpan balik utawa keberatan negatif sajrone penjualan.
  • LAIR - Rungokake, Ngakoni, Ngenali, Baleni: Liyane teknik transaksi akronim penjualan. Iki digunakake kanggo ngatasi bantahan ing lapangan penjualan. Kaping pisanan, rungokake uneg-unege, banjur kumandhang bali kanggo ngakoni pangerten sampeyan. Ngenali alasan utamane supaya ora tuku lan mbalikake rasa kuwatir kanthi nyusun bantahan kanthi cara positif.
  • LAT - Pelacakan Iklan Winates: Fitur aplikasi seluler sing ngidini pangguna milih ora duwe ID kanggo Pengiklan (IDFA). Kanthi setelan iki aktif, IDFA pangguna katon kosong, mula pangguna ora bakal ndeleng pariwara tartamtu sing dituju amarga, yen ndeleng jaringan, piranti kasebut ora ana identitas.
  • LCP - Cat Konten Paling gedhe: Ukur Google pengalaman kaca pangguna lan kinerja muat (kacepetan kaca) Vitals Web Inti.
  • LSTM - Memori Jangka Jangka Panjang: varian jaringan saraf sing bola-bali. Kekuwatan LSTM yaiku kemampuan ngelingi informasi sajrone wektu sing suwe lan ditrapake kanggo tugas saiki. 

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (M)

  • MAID - ID Iklan Seluler or ID Iklan Seluler: identifikasi khusus pangguna, bisa disetel maneh, anonim sing ana gandhengane karo piranti smartphone pangguna lan didhukung dening sistem operasi seluler. MAID mbantu pangembang lan pemasar ngenali sapa sing nggunakake aplikasi kasebut.
  • PETA - Platform Otomatisasi Pemasaran: Teknologi sing mbantu para pemasar ngonversi prospek dadi pelanggan kanthi mbusak proses sing bola-bali kanthi manual kanthi solusi otomatis. Cloud Marketing Salesforce lan Marketo minangka conto MAP.
  • MDM - Manajemen Data Master: Proses sing nggawe serangkaian data babagan pelanggan, produk, panyedhiya, lan entitas bisnis liyane saka macem-macem sistem teknologi.
  • ML - Machine Sinau: AI lan ML asring digunakake kanthi ganti, ana sawetara bedane ing antarane rong frase kasebut.
  • MMS - Layanan Pesen Multimedia: ngidini pangguna SMS ngirim konten multimedia, kalebu gambar, audio, kontak telpon, lan file video.
  • MNIST - Institut Standar lan Teknologi Nasional sing Diowahi: Basis data MNIST minangka salah sawijining data benchmark sing misuwur ing pembelajaran mesin. 
  • MoM - Wulan Sasi Wulan: Pangowahan sing ditulis ing hubungane karo wulan sadurunge. MoM umume luwih molah malih tinimbang pangukuran triwulan utawa taun-taun lan nuduhake acara kaya preinan, bencana alam, lan masalah ekonomi.
  • MPP - Perlindhungan Privasi Mail: Teknologi Apple sing mbusak indikator mbukak (panjaluk piksel) saka email pemasaran supaya email konsumen mbukak ora bisa dilacak.
  • MQA - Akun Kualifikasi Pemasaran: sing ABM padha karo kepemimpinan sing nduweni kualifikasi pemasaran. Kaya MQL ditandhani siyap diterusake menyang sales, MQA minangka akun sing ditampilake level keterlibatan sing cukup kanggo nunjukake kesiapan sales.
  • MQL - Pemimpin Kualifikasi Pemasaran: Sapa wae sing wis nindakake upaya pemasaran perusahaan lan negesake manawa dheweke luwih minat karo penawaran sampeyan lan bisa dadi pelanggan minangka MQL. Umume ditemokake ing sisih ndhuwur utawa tengah corong, MQL bisa ditindakake kanthi pemasaran lan penjualan supaya bisa dadi pelanggan.
  • MQM - Rapat Kualifikasi Pemasaran: MQM minangka indikator kinerja utama sing ditemtokake minangka CTA virtual (ajakan tumindak) ing kabeh program pemasaran digital lan acara virtual. 
  • MR - Reality Mixed: penggabungan jagad nyata lan virtual kanggo ngasilake lingkungan lan visualisasi anyar, ing endi obyek fisik lan digital ana bebarengan lan sesambungan kanthi nyata.
  • MRM - Manajemen Sumber Daya Pemasaran: platform sing digunakake kanggo nambah kemampuan perusahaan kanggo nyusun, ngukur, lan ngoptimalake sumber daya pemasaran. Iki kalebu sumber daya sing gegandhengan karo manungsa lan platform.
  • MRR - Pendapatan Ulangan Wulan: layanan adhedhasar langganan ngukur penghasilan sing bisa diramalake kanthi rutin saben wulan.
  • MFA - Authentication Multi-Factor: lapisan proteksi ekstra sing digunakake kanggo njamin keamanan akun online sing ora mung jeneng pangguna lan sandhi. Pangguna ngetik sandhi banjur diwajibake ngetik level otentikasi tambahan, kadang-kadang nanggapi karo kode sing dikirim liwat pesen teks, email, utawa liwat aplikasi otentikasi.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (N)

  • NER - Pengakuan Entitas sing Jeneng: proses penting ing model NLP. Entitas sing dijenengi nyebut jeneng sing pas ing teks - biasane wong, papan, utawa organisasi.
  • NFC - Komunikasi Lapangan cedhak: protokol komunikasi kanggo komunikasi antarane rong piranti elektronik kanthi jarak 4 cm utawa kurang. NFC nawakake koneksi kecepatan rendah kanthi persiyapan sederhana sing bisa digunakake kanggo boottrap sambungan nirkabel sing luwih mampu.
  • NLP-NPangolah Bahasa atural: sinau basa manungsa alami ing sajroning pembelajaran mesin, nggawe sistem sing ngerti basa kasebut.
  • NLU - Pangertosan Bahasa Alami: Pangertosan basa alami yaiku kepiye kecerdasan buatan bisa nerjemahake lan ngerti maksud basa sing diproses nggunakake NLP.
  • NPS - Skor Promoter Net: Metrik kanggo kepuasan pelanggan karo organisasi. Skor Promoter Net ngukur kemungkinan pelanggan bakal menehi rekomendasi produk utawa layanan sampeyan marang wong liya. Diukur kanthi skala 0 - 10 kanthi nol sing paling ora nyaranake.
  • NRR - Pendapatan Ulang Bersih: total penghasilan akun sing mentas dipikolehi menyang sistem penjualan lan saben wulan nambahake pendapatan menyang akun saiki, dikurangi penghasilan sing ilang saka akun sing ditutup utawa dikurangi sajrone wektu sing padha, biasane diukur saben wulan.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (O)

  • OCR - OPangenalan Karakter ptical: proses ngenali karakter sing ditulis utawa dicithak.
  • OOH - Out-of-Omah: Iklan OOH utawa iklan ruangan, uga dikenal minangka media ing njaba omah utawa media ruangan, yaiku pariwara sing tekan konsumen nalika ana ing njaba omah.
  • OTT - Over-The-Top: layanan media streaming sing ditawakake langsung menyang pamirsa kanthi online. Platform televisi, siaran, lan satelit OTT ngliwati.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (P)

  • PDF - File Dokumen Portable: PDF minangka format file lintas platform sing digawe dening Adobe. PDF minangka format file asli kanggo file sing diakses lan diowahi nggunakake Adobe Acrobat. Dokumen saka aplikasi apa wae bisa diowahi dadi PDF.
  • PPC - Pay Per Klik: Penerbit sing ngisi pengiklan kanggo saben tumindak njupuk (klik) ing pariwara. Deleng uga CPC.
  • PFE - PEmbeddings rai robabilistic: cara kanggo tugas pangenalan rai ing setelan sing ora dikendhaleni.
  • PII - Informasi pribadi: Istilah adhedhasar AS kanggo data sing diklumpukake utawa dituku sing, dhewe utawa yen digabung karo data liyane, bisa digunakake kanggo ngenali sapa wae.
  • PIM - Manajemen Informasi Produk: ngatur informasi sing dibutuhake kanggo pasar lan adol produk liwat saluran distribusi. Data produk pusat bisa digunakake kanggo nuduhake / nampa informasi karo media kayata situs web, katalog cetak, sistem ERP, sistem PLM, lan feed data elektronik kanggo mitra dagang.
  • PLM - Manajemen Siklus Produk: proses ngatur kabeh siklus siklus produk wiwit diwiwiti, liwat desain lan pabrik teknik, kanggo layanan lan pembuangan produk sing diproduksi.
  • PM - project Manager: praktik miwiti, ngrancang, kolaborasi, nglakokake, nglacak, lan nutup karya tim kanggo nggayuh tujuan lan garis wektu.
  • PMO - Kantor Manajemen Proyek: departemen ing organisasi sing nemtokake lan njaga standar manajemen proyek.
  • PMP - Manajemen Proyek Profesional: minangka sebutan profesional sing diakoni sacara internasional sing ditawakake Institut Manajemen Proyek (PMI).
  • PQL - Produk Kualifikasi Produk: minangka prospek sing wis ngrasakake nilai lan adopsi produk sing migunani nggunakake produk SaaS liwat uji coba gratis utawa model freemium.
  • PR
    • Peringkat Kaca: Pangkat kaca ditemtokake karo algoritma sing digunakake dening Google sing menehi bobot saben nomer situs web adhedhasar sawetara kriteria rahasia sing beda. Skala sing digunakake yaiku 0 - 10 lan nomer iki ditemtokake dening sawetara faktor kalebu tautan mlebu, lan rangking kaca situs sing gegandhengan. Luwih dhuwur rangking kaca sampeyan, situs sampeyan luwih relevan lan penting dianggep Google.
    • Public Relations: Tujuane PR yaiku entuk perhatian gratis kanggo bisnis sampeyan. Strategis nampilake bisnis sampeyan kanthi cara sing gampang diwartakake lan menarik lan dudu taktik penjualan langsung.
  • PRM - Manajemen Hubungan Partner: sistem metodologi, strategi, lan platform sing nulungi vendor kanggo ngatur hubungan mitra.
  • PSI - Page Speed ​​Insights: The Google Page Speed ​​Insights Skor kisaran 0 nganti 100 poin. Skor sing luwih dhuwur luwih apik lan skor 85 utawa luwih dhuwur nuduhake manawa kaca kasebut tampil apik.
  • PWA - Web Web Progress: jinis piranti lunak aplikasi sing dikirim liwat browser web, dibangun nggunakake teknologi web umum kalebu HTML, CSS, lan JavaScript.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (Q)

  • QOE - Kualitas Pengalaman: Kualitas Pengalaman minangka ukuran sing nyenengake utawa ngganggu pengalaman pelanggan karo layanan. Khusus kanggo video, QoE ditemtokake dening kualitas ing video diluncurake menyang piranti pangguna, lan kualitas puter maneh nalika nampilake video ing piranti pangguna.
  • QoS - Kualitas Layanan:
    • Layanan Pelanggan - QoS minangka pangukuran layanan pelanggan sing diwenehake dhukungan pelanggan, layanan, utawa tim akun kanggo para pelanggan, biasane dikumpulake liwat survey sing dijadwalake kanthi rutin.
    • Jaringan - QoS minangka kemampuan kanggo nyedhiyakake prioritas beda kanggo macem-macem aplikasi, pangguna, utawa aliran data, utawa kanggo njamin level kinerja tartamtu.

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (R)

  • REGEX - Expression biasa: cara pangembangan kanggo nggoleki lan ngenali pola karakter sajrone teks supaya cocog utawa ngganti teks kasebut. Kabeh basa pamrograman modern ndhukung Ekspresi Biasa.
  • REST - Transfer Negara Representasional: Gaya arsitektur desain API kanggo sistem sing disebarake supaya bisa guneman liwat HTTP. 
  • RFID - Identifikasi frekuensi radio: nggunakake kolom elektromagnetik kanthi otomatis ngenali lan nglacak tag sing dipasang ing obyek. Sistem RFID kalebu transponder radio cilik, panrima radio, lan pemancar.
  • RFP - Nyuwun Proposal: Nalika perusahaan golek perwakilan pemasaran, dheweke bakal nerbitake RFP. Perusahaan pemasaran banjur nyiapake proposal adhedhasar pedoman sing ditemtokake ing RFP lan menehi calon klien.
  • RGB - Abang, Lampung, Blue: model warna aditif sing cahya abang, ijo, lan biru ditambahake kanthi macem-macem cara kanggo ngasilake macem-macem warna. Jeneng model asale saka inisial saka telung warna utama aditif, abang, ijo, lan biru.
  • RMN - Jaringan Media Eceran: platform pariwara sing digabung menyang situs web, aplikasi, utawa platform digital liyane, saéngga merek bisa ngiklanake marang pengunjung toko.
  • RNN - RJaringan saraf saraf sing padha: jinis jaringan saraf sing duwe puteran. Struktur kasebut dirancang supaya informasi sing wis diproses sadurunge bisa mangaruhi kepiye sistem nafsirake informasi anyar.
  • ROAS - Bali ing Belanja Iklan: metrik pemasaran sing ngukur efektivitas kampanye pariwara kanthi ngukur bathi sing digawe saben saben dolar sing digunakake.
  • ROI - Wangsul ing Investment: Akronim penjualan liyane sing ana hubungane karo akuntansi, iki minangka metrik kinerja sing ngukur bathi lan diwilang nggunakake formula ROI = (penghasilan - biaya) / biaya. ROI bisa mbantu sampeyan nemtokake manawa investasi potensial luwih larang lan biaya sing lagi ditindakake utawa yen investasi utawa gaweyan kudu diterusake utawa dipungkasi.
  • ROMI - Bali ing Investasi Pemasaran: Iki minangka metrik kinerja sing ngukur bathi lan diwilang nggunakake rumus ROMI = (penghasilan - biaya pemasaran) / biaya. ROMI bisa mbantu sampeyan nemtokake apa inisiatif pemasaran potensial regane luwih maju lan biaya sing lagi ditindakake utawa apa upaya kasebut kudu diterusake utawa dipungkasi.
  • RPA - Otomatisasi Proses Robotik: teknologi otomatisasi proses bisnis adhedhasar robot piranti lunak kiasan utawa tenaga intelijen / pekerja digital.
  • RSS - Kabeh proyek: RSS minangka spesifikasi markup XML kanggo sindikasi lan nuduhake konten. menehi pemasar lan penerbit cara kanggo ngirim lan sindikasi konten kanthi otomatis. Pelanggan nampa update otomatis kapan konten anyar diterbitake.
  • RTB - Penawaran Real-Time: sarana inventaris pariwara sing dituku lan didol kanthi basis saben kesan, liwat lelang programatis instan.
  • RTMP - Protokol olahpesen wektu nyata: protokol adhedhasar TCP sing digawe dening Macromedia (Adobe) ing taun 2002 kanggo streaming audio, video, lan data liwat internet. 

Bali menyang Ndhuwur

Penjualan & Akronim lan Singkatan (S)

  • SaaS - Software minangka Service a: SaaS minangka piranti lunak sing dianakake ing cloud dening perusahaan pihak katelu. Perusahaan pemasaran asring nggunakake SaaS kanggo kolaborasi luwih gampang. Nyimpen informasi ing méga lan conto kalebu Google Apps, Salesforce, lan Dropbox.
  • SAL - Sales Ditampa Lead: Iki minangka MQL sing wis diterusake menyang sales. Wis ditinjau kanggo kualitas lan pantes diupayakake. Nemtokake kritéria apa sing dadi kualifikasi lan MQL dadi SAL bisa mbantu wakil penjualan mutusake manawa kudu nandur modal wektu lan gaweyan kanggo diterusake.
  • SDK - Kit Pangembang Piranti Lunak: Kanggo mbantu pangembang miwiti wiwitan, perusahaan asring nerbitake paket kanggo nyakup kelas utawa fungsi sing dibutuhake kanthi gampang menyang proyek sing ditulis pangembang.
  • SDR - Perwakilan Pangembangan Penjualan: Peran sales sing tanggung jawab kanggo ngembangake hubungan lan kesempatan bisnis anyar.
  • SEM - Search Engine Marketing: Biasane nuduhake pemasaran mesin telusuran khusus kanggo pariwara bayar per klik (PPC).
  • SEO - Search Engine Optimization: Tujuan SEO yaiku mbantu situs web utawa konten sing "bisa ditemokake" ing internet. Mesin telusuran kaya Google, Bing, lan Yahoo mindai konten online kanggo relevan. Nggunakake tembung kunci sing relevan lan tembung kunci buntut dawa bisa mbantu indeksasi situs kanthi bener, saengga pangguna nindakake telusuran, luwih gampang ditemokake. Ana akeh faktor sing pengaruhe SEO lan variabel algoritma sing nyata dijaga informasi proprietari sing dijaga.
  • SERP - Kaca Hasil Mesin Telusuran: Kaca sing sampeyan tekan nalika nggoleki tembung kunci utawa istilah tartamtu ing mesin telusuran. SERP nampilake kabeh kaca rangking kanggo tembung kunci utawa istilah kasebut.
  • SFA - Otomatisasi Salesforce: Akronim penjualan kanggo piranti lunak sing ngotomatisasi kegiatan dodolan kaya kontrol inventaris, penjualan, nglacak interaksi pelanggan, lan nganalisa ramalan lan proyeksi.
  • SKU - Stock tetep Unit: Pengenal unik barang sing bakal dituku. SKU asring dienkode ing barcode lan ngidini vendor bisa mindhai lan nglacak gerakan inventaris kanthi otomatis. SKU biasane digawe saka kombinasi alfanumerik yaiku wolung utawa luwih karakter.
  • SLA - Layanan Tingkat Layanan - SLA minangka dokumen internal resmi sing nemtokake peran pemasaran lan penjualan ing generasi pamimpin lan proses penjualan. Iku negesake jumlah lan kualitas pemasaran sing kudu digawe lan kepiye tim sales bakal ngupayakake saben timbal.
  • SM - Media sosial: Contone kalebu Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, TikTok, lan Youtube. Situs SM minangka platform sing ngidini pangguna ngirim konten kalebu video lan audio. Platform bisa digunakake kanggo konten bisnis utawa pribadi lan ngidini lalu lintas organik uga kiriman disponsori utawa mbayar.
  • SMART - Khusus, Bisa Diukur, Entuk, Realistis, Mbatesi Wektu: Akronim sing digunakake kanggo netepake proses nyetel target. Mbantu sampeyan nemtokake lan nyetel target kanthi jelas kanthi njlentrehake langkah-langkah tumindak sing dibutuhake kanggo nggayuh.
  • SMB - Bisnis Cilik lan Sedheng: Akronim sing nggambarake bisnis kanthi bathi antara 5 lan 200M. Uga nuduhake pelanggan kanthi karyawan 100 utawa kurang (cilik) nganti 100 - 999 karyawan (ukuran medium)
  • UKM - Pakar Matéri Pelajaran: panguwasa ing area utawa topik tartamtu sing dadi sumber kanggo ningkatake komunikasi pelanggan. Kanggo pemasar, calon klien, klien utama, wakil penjualan, lan wakil layanan pelanggan asring UKM sing menehi masukan kritis. 
  • SMM
    • Marketing Social Media: Nggunakake platform media sosial minangka cara kanggo promosi konten sampeyan, pariwara menyang prospek, komunikasi karo pelanggan, lan rungokake kesempatan utawa prihatin babagan reputasi sampeyan.
    • SMM - Manajemen Media Sosial: Proses lan sistem sing digunakake organisasi kanggo nggunakake strategi pemasaran media sosial.
  • SMS - Layanan Pesen Singkat: Iki minangka standar paling tuwa kanggo ngirim pesen adhedhasar teks liwat piranti seluler.
  • SABUN - Protokol Akses Objek Sederhana: SOAP minangka spesifikasi protokol olahpesen kanggo ngganti informasi sing wis kabentuk ing implementasi layanan web ing jaringan komputer
  • SPIN - Kahanan, Masalah, Implikasi, Kabutuhan: Teknik penjualan sing minangka pendekatan "nglarani lan ngluwari". Sampeyan nemokake prospek rasa lara lan "nglarani" kanthi ngembangake akibat potensial. Banjur sampeyan teka kanggo "ngluwari" karo produk utawa layanan sampeyan
  • SQL
    • Sales Qualified Sales: SQL minangka timbal sing siyap dadi pelanggan lan cocog karo kriteria sing wis ditemtokake kanggo timbal kualitas tinggi. SQL umume dipriksa kanthi pemasaran lan adol sadurunge ditunjuk minangka timbal sing nduweni kualifikasi penjualan.
    • Informasi Query Language: basa sing digunakake ing program lan dirancang kanggo ngatur data sing dianakake ing sistem manajemen basis data hubungan, utawa kanggo ngolah stream ing sistem manajemen aliran data relasional.
  • SRP - Platform Hubungan Sosial: Platform sing ngidini perusahaan ngawasi, nanggapi, ngrancang, nggawe, lan nyetujoni konten ing situs media sosial.
  • SSL - Secure Sockets Layer: Protokol kriptografi sing dirancang kanggo nyedhiyakake keamanan komunikasi liwat jaringan komputer. 
  • SSP - Platform Sisih Pasokan: Platform sing ngidini para penerbit nyedhiyakake inventaris menyang pasar pariwara supaya bisa adol papan iklan ing situs kasebut. SSP asring gabung karo DSP kanggo nggedhekake jangkauan lan kesempatan kanggo ngasilake pendapatan pariwara.
  • STP - Segmentasi, Target, Posisi: Model pemasaran STP fokus ing efektifitas komersial, milih segmen sing paling larang kanggo bisnis, lan banjur ngembangake campuran pemasaran lan strategi posisi produk kanggo saben segmen.

Bali menyang Ndhuwur

Sales lan Marketing Akronim lan Singkatan lan Singkatan (T)

  • TAM - Manajer Akun Teknis: ahli produk khusus sing kerja bareng karo organisasi IT kanggo ngrencanakake penyebaran sukses lan mbantu nyadari kinerja lan pertumbuhan sing optimal.
  • TLD - Domain Tingkat Tinggi: domain ing level paling dhuwur ing Sistem Jeneng Domain hirarkis ing Internet sawise domain root. Contone kayata www.google.com:
    • www = subdomain
    • google = domain
    • com = domain level paling dhuwur
  • TTFB - Wektu kanggo Byte Pertama: pratondo responsif saka server web utawa sumber daya jaringan sing ngukur durasi saka pangguna utawa klien sing nggawe panjaluk HTTP menyang byte pertama kaca sing ditampa browser browser utawa kode sing dijaluk (kanggo API).

Bali menyang Ndhuwur

Akronik Sales & Marketing (U)

  • UCaaS - Komunikasi Bersatu minangka Layanan: digunakake kanggo nggabungake macem-macem alat komunikasi internal ing perusahaan kanthi nggunakake sumber daya adhedhasar awan.
  • UGC - Konten sing digawe dening pangguna: uga dikenal minangka konten sing digawe karo pangguna (UGC), yaiku konten, kayata gambar, video, teks, ulasan, lan audio, sing wis dikirim dening pangguna ing platform online.
  • UGC - Konten sing Digunakake Panganggo: uga dikenal minangka konten sing digawe pangguna (UCC), yaiku konten, kayata gambar, video, teks, ulasan, lan audio, sing wis dikirim dening pangguna ing platform online.
  • UI - Antarmuka Panganggo: Desain asli sing diganggu pangguna.
  • URL - Locator Sumber Seragam: Uga dikenal minangka alamat web, sumber web sing nemtokake dununge ing jaringan komputer lan mekanisme kanggo njupuk.
  • USP - Unique Selling Proposition: Uga dikenal minangka a titik adol unik, iku strategi pemasaran nggawe usulan unik kanggo para pelanggan sing yakin manawa milih merek utawa ganti merek sampeyan. 
  • UTM - Modul Pelacakan Urchin: limang varian paramèter URL sing digunakake para pemasar kanggo nglacak efektifitas kampanye online liwat sumber lalu lintas. Dheweke dikenalake karo Urchin sadurunge Google Analytics lan didhukung karo Google Analytics.
  • UX - Pangalaman pengguna: Saben interaksi sing ditindakake pelanggan karo merek sampeyan sajrone proses tuku. Pengalaman pelanggan mengaruhi pemahaman merek babagan merek sampeyan. Pengalaman positif nggawe calon pembeli dadi pelanggan lan pelanggan tetep setya.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (V)

  • VAM - Analisis Video lan Platform Manajemen - platform sing nggunakake AI lan machine machine kanggo mbantu pangguna kanthi cepet ngenali momen utama ing konten video, supaya bisa ngatur, nggoleki, sesambungan lan nuduhake kanthi gampang lan efisien.
  • VOD - Video Panjaluk: yaiku sistem distribusi media sing ngidini pangguna ngakses hiburan video tanpa piranti hiburan video tradisional lan tanpa watesan jadwal siaran statis.
  • VPAT - Cithakan Aksesibilitas Produk Sukarela: ngringkes temuan audit web aksesibilitas lan nyathet sepira produk utawa layanan kasebut sesuai karo Standar Aksesibilitas Bagian 508, pedoman WCAG, lan standar internasional.
  • VR - virtual Reality: Simulasi sing digawe komputer saka lingkungan telung dimensi sing bisa digandhengake karo nggunakake peralatan elektronik khusus, kayata helm kanthi layar ing njero utawa sarung tangan sing dilengkapi sensor.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (W)

  • WCAG - Pedoman Aksesibilitas Konten Web - nyedhiyakake standar bareng siji kanggo aksesibilitas konten web sing nyukupi kabutuhan individu, organisasi, lan pamrentah internasional.
  • WWW - World Wide Web: umume dikenal minangka Web, minangka sistem informasi sing dokumen lan sumber daya web liyane diidentifikasi dening Uniform Resource Locators, sing bisa digandhengake karo hypertext, lan bisa diakses liwat Internet.

Bali menyang Ndhuwur

Sales and Marketing Akronim lan Singkatan (X)

  • XML - Basa Markup eXtensible: XML minangka basa markup sing digunakake kanggo ngode data ing format sing bisa diwaca manungsa lan bisa diwaca mesin.

Bali menyang Ndhuwur