Martech Zone AplikasiCRM lan Platform Data

Ngonversi Larik menyang CSV utawa CSV dadi Larik

Ngonversi Baris menyang CSV Ngonversi CSV menyang Rows Salin Asil

Carane Gunakake Alat Online Iki

Ora tau gagal yen saben-saben aku nggarap kanggo mindhah data saka siji sistem menyang sistem liyane nggunakake kolom area teks, dataku salah format. Sawetara sistem pengin kabeh nilai ing nilai sing dipisahake koma (CSV) kaya iki:

value1, value2, value3

Lan aplikasi liyane pengin dhaptar karo saben item ing baris dhewe kaya iki:

value1
value2
value3

Dadi, iki ana liyane sing keren Martech Zone app kanggo sampeyan sing nindakake mung sing! Cukup paste data sampeyan ing Sumber Data area teks banjur klik pilihan sing pengin diowahi dadi data Data Tujuan area teks. Yen sampeyan ndeleng artikel iki ing ngendi wae nanging ing situsku, priksa manawa sampeyan ngeklik menyang Ngonversi aplikasi Rows menyang CSV.

Aplikasi konversi uga:

  • Mbusak entri duplikat
  • Urutan asil ing urutan alfanumerik
  • Trim saben nilai supaya asil resik saka spasi anjog utawa mburi.

Elinga yen iki mung alat basis browser supaya nglebokake mayuta-yuta larik bisa uga ora bisa amarga browser lokal lan sumber daya sing nindakake karya kasebut.

Apa fitur utawa umpan balik liyane sing pengin sampeyan deleng nganggo alat konversi iki? Bebas bae kanggo menehi kula ngerti ing komentar.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web