10 Cara Terbukti Nggawe Lalu Lintas menyang Situs Web E-commerce Sampeyan

"Merek E-commerce Ngadhepi Tingkat Gagal 80%" E-commerce Praktis Sanajan ana statistik sing nyusahake iki, Levi Feigenson sukses ngasilake penghasilan $ 27,800 sajrone wulan pertama bisnis e-commerce. Feigenson, karo garwane, ngluncurake merek aksesoris ramah lingkungan sing jenenge Mushie ing wulan Juli 2018. Wiwit kuwi, ora ana sing bali kanggo para pemilik uga merek kasebut. Dina iki, Mushie nggawa adol udakara $ 450,000. Ing jaman e-commerce sing kompetitif, ing endi 50% penjualan

Papat Tren E-Dagang Sampeyan Kudu Diadopsi

Industri e-commerce samesthine bakal tuwuh terus ing taun ngarep. Amarga kemajuan teknologi lan variasi preferensi blanja konsumen, mula angel banget nyekeli benteng kasebut. Pengecer sing dilengkapi tren lan teknologi paling anyar bakal luwih sukses dibandhingake karo pengecer liyane. Minangka laporan saka Statista, penghasilan e-commerce ritel global bakal nganti $ 4.88 triliun ing taun 2021. Mula, sampeyan bisa mbayangake sepira cepet pasar