Napa Kacepetan Kaca Kritik? Cara Nguji lan Ngapikake Sampeyan

Wacan: 6 menit Umume situs ilang udakara setengah saka pengunjung amarga kacepetan kaca sing alon. Kasunyatane, rata-rata tingkat bouncing kaca web desktop yaiku 42%, rata-rata tingkat bouncing kaca web seluler 58%, lan rata-rata tingkat bouncing kaca landing klik antara 60 nganti 90%. Nomer ora sithik wae, utamane ngelingi panggunaan seluler terus saya gedhe lan saben dina saya angel kanggo narik kawigatene konsumen. Miturut Google, ing