Sinergi: Kepiye Pemasar Nggedhekake Media Milik karo Media sing Dibayar lan Media sing Dibayar

Ngrawat pemasaran sing dibayar lan pemasaran sing dimiliki kanthi kapisah mbayar konversi, peringkat lan penghasilan para pemasar. Umume para pemasar ngevaluasi saluran kanthi kapisah, utawa, mbagi pemasaran sing dibayar, entuk, lan diduweni. Asile? Sampeyan ninggalake 50-100% asil potensial ing meja. Aku bubar takon meh satus CMO lan eksekutif pemasaran: Kepiye pengaruh pemasaran organik lan mbayar lan saling nambah? Wangsulan sing apik tenan, lan nyedhiyakake bukti sing kuat manawa para pemasar kudu ngupayakake lan ngeksploitasi sinergi

10 Perkara 8 Jam ing CES 2017 Diajar babagan Teknologi Besok

Kaya wong bodho, aku gabung karo 165,000 teknolog liyane sing kepengin banget gadget, pemasar, influencer, hucksters, lan macem-macem liyane ing CES 2017 minggu kepungkur. Umume aku ngenteni ketemu karo wong liya. Utawa, kanthi luwih akurat, ing Lyfts, Ubers, lan taksi sing nulungi lalu lintas Vegas saka neraka nalika arep ketemu wong-wong. Nanging aku cadangan wolung jam kanggo kabeh wong sing seneng teknologi kudu paling ora sepisan: ngumbara ing lantai saka ruang konvensi utama ing CES,

Napa 2016 Bakal Dadi Titik Global kanggo Ekonomi Seluler

Para ilmuwan ing Antartika ndownload game seluler. Wong tuwa ing Suriah kuwatir yen bocah nggunakake teknologi sing akeh. Pulo ing Samoa Amerika nyambung karo 4G, lan sherpas ing Nepal ngobrol ing smartphone nalika nggawa beban 75-pon. Ana apa? Ekonomi seluler wis tekan titik tip global. Kita keprungu nomer akeh kabeh wektu. 800 yuta pelanggan seluler anyar karo smartphone taun iki, global. 600 yuta luwih akeh ing 2016. Tambahake kabeh sing wis ana