Wawasan Pelanggan ing Jaman Digital

Entuk umpan balik pelanggan sing relevan - lan entuk cepet - luwih penting tinimbang sukses ing bisnis. Manawa rekrutmen sing ditindakake dhewe iku angel, sing diwawancarai riset ora mesthi dijanjekake, lan wektu kanggo njaluk wawasan pelanggan rasane dawa banget kanggo nggawe bisnis. Nanging, ana cara sing luwih apik kanggo entuk wawasan pelanggan sing dibutuhake banget sing validasi produk lan arah bisnis sampeyan. Gabungan teknologi modern gabung kanggo nggawe wawasan pelanggan sing luwih apik, luwih cepet, lan murah. Ing