Teknologi CDN Generasi Sabanjure Babagan Luwih saka Caching

Ing jagad saiki sing nyambung banget, pangguna ora online, dheweke terus online, lan profesional pemasaran mbutuhake teknologi inovatif kanggo menehi pengalaman pelanggan sing berkualitas. Amarga iki, akeh sing wis kenal karo layanan klasik jaringan pangiriman konten (CDN), kayata cache. Kanggo sing ora pati ngerti karo CDN, iki ditindakake kanthi nyimpen sementara teks replika teks, gambar, audio lan video ing server, dadi mbesuk yen pangguna