Ngluwihi Demografi: Jinis Segmenasi Pemirsa Lanjut sing Nggawe Keterlibatan sing Bisa Diukur

Matur suwun guru sing dipercaya karo Otomatisasi Pemasaran, lan kendurane para pemasar. Umume, kita nggunakake Otomatisasi Pemasaran kanggo nindakake lan ngupayakake. Iki bisa ditindakake kanthi kampanye netes, lan notifikasi pemicu prilaku supaya bisa ditindakake. Mail Merge minangka fitur liyane sing dikirim menyang swarga. Kesempatan kanggo nyakup jeneng saben panampa ing subyek lan baris pertama email sampeyan yaiku konversi-konversi sing gagal ... Utawa? Sejatine ora