Michael Grigsby

Mike Grigsby wis melu ilmu pemasaran luwih saka 25 taun. Dheweke dadi direktur riset pemasaran ing Millward brown lan wis nyekel jabatan kepemimpinan ing Hewlett-Packard lan Gap. Kanthi akeh pengalaman praktisi sing dadi prioritas ilmu pemasaran lan analitik data, saiki dheweke dadi praktik analisis ritel strategis ing Target base.
  • Analytics & Tes
    bola dimensi

    Valuasi Marcom: Tes Alternatif kanggo A / B

    Dadi, kita mesthi pengin ngerti kepiye kinerja marcom (komunikasi pemasaran), minangka kendaraan lan kanggo kampanye individu. Ing ngevaluasi marcom, umume nggunakake tes A / B sing prasaja. Iki minangka teknik ing ngendi sampling acak ngemot rong sel kanggo perawatan kampanye. Siji sel entuk tes lan sel liyane ora. Banjur tingkat respon utawa net…