Valuasi Marcom: Tes Alternatif kanggo A / B

Dadi, kita mesthi kepengin ngerti kepiye kinerja marcom (komunikasi pemasaran), minangka wahana uga kanggo kampanye individu. Ing ngevaluasi marcom umume nggunakake tes A / B sederhana. Iki minangka teknik sampling acak manggonake rong sel kanggo perawatan kampanye. Siji sel entuk tes lan sel liyane ora bakal. Banjur tarif respons utawa penghasilan net dibandhingake ing antarane rong sel kasebut. Yen sel tes ngatasi sel kontrol