Kepiye Analytics Akhir-kanggo-Akhir Mbantu Bisnis

Analisis end-to-end ora mung laporan lan grafis sing apik. Kemampuan kanggo nglacak dalane saben klien, wiwit saka titik tutul pisanan nganti tuku biasa, bisa mbantu bisnis nyuda biaya saluran pariwara sing ora efektif lan overvalued, nambah ROI, lan netepke kepiye online bisa nyebabake penjualan offline. Analis OWOX BI wis nglumpukake limang studi kasus sing nduduhake manawa analitik berkualitas tinggi mbantu bisnis sukses lan duwe bathi. Nggunakake Analytics End-to-End kanggo Evaluasi Kontribusi Online Kahanan kasebut. A