Teknologi: Target Gampang, Ora mesthi Solusi

Lingkungan bisnis saiki angel lan ora bisa ngapura. Lan saiki saya akeh. Paling ora separo perusahaan visioner sing dipuji ing buku klasik Jim Collins Dibangun nganti Pungkasan wis katon kinerja lan reputasi sajrone dasawarsa wiwit diterbitake. Salah sawijining faktor sing nyengkuyung yaiku sawetara masalah angel sing diadhepi saiki minangka salah sawijining dimensi - apa sing dadi masalah teknologi arang banget